📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Sztruks napisał/a:
Sam jesteś idioto „wymyślony” Jezus Chrystus Królem!
Kupiłbym ci bilet do Mekki, żebyś tam tak pokrzyczał, ale ostatnia zrzutka na Veltura wyczyściła mi portfel
Sztruks napisał/a:
Czego? I gdzie ten król? Wiesz... bo sprawę mam
kruszymordziec napisał/a:
Czego? I gdzie ten król? Wiesz... bo sprawę mam
Polski. A gdzie? W niebie. Mógłbyś w sumie udać się do niego na audiencję, albo ewentualnie do konkurencji z dołu, tylko prosiłbym o nagranie...
U allahuakbarów jest taka praktyka, że nie można zmieniać kursu statku gdy głąby się modlą bo muszą łbami kierować się w stronę Mekki.
Sztruks napisał/a:
A dowodów jak zwykle ZERO. Tylko wyzwiska
Jak mi szmatogłowa kurwa wyjebała do wody jakiś kontener, na którym były moje śmieci, to znajdę i ukamieniuję.
Ale gównoburza w koementarzach. Lewacki troll vs Fanatycy wędkarstwa. Zamiast kłócić się o pierdoły związane z wiarą, byście przybili paru żydów do słupa.
u nas drą ryja" o mój borze o mój borze" a u nich allah akbar
tak bardzo się od nich nie różnimy
tak bardzo się od nich nie różnimy
Ja i tak słyszę tam "pedofil agbar!, pedofil agbar! ale czy pomógl ten agbar to nie wiem.
Nie znam się, więc się wypowiem. W prawie morskim panuje zasada, że mniejsza jednostka musi ustąpić większej (chodzi o tonaż) jeśli są na kursie kolizyjnym. Wydaje się, że nagrywający płynie na mniejszym statku, więc jego kapitan będzie miał przejebane.
Ja rozumiem kurwa w mieście, gdzie są miliony aut, ale żeby na oceanie kurwa spowodować wypadek to trzeba być naprawdę idiotą.
Anonimowyja napisał/a:
Nie znam się, więc się wypowiem. W prawie morskim panuje zasada, że mniejsza jednostka musi ustąpić większej (chodzi o tonaż) jeśli są na kursie kolizyjnym. Wydaje się, że nagrywający płynie na mniejszym statku, więc jego kapitan będzie miał przejebane.
Rzeczywiście się nie znasz. Jednostka z prawej ma pierwszeństwo. Są wyjątki, ale nie takie jak opisałeś. To co opisałeś działa w przypadku np. motorówki i statku.
Coś kurwa nie pasuje?
mwaski napisał/a:
A dowodów jak zwykle ZERO. Tylko wyzwiska
Nikt nie będzie ci dawać dowodów na cokolwiek, a wiara nie jest zabroniona. Sram na ciebie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów