A tu nasz mały przyjaciel popala sobie może i nawet blanta z jakiegoś dobrego Afgana ...
A tu nasz mały przyjaciel popala sobie może i nawet blanta z jakiegoś dobrego Afgana ...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
szczerze to nawet mu zazdroszczę, przynajmniej robi coś z ojcem a mój to chuj...
byś znał angielski to byś wiedział o czym oni z nim gadają
jego rodzice zgineli w bombardowaniu
pierdolną mu kulkę w łeb i tyle będzie z niego, nie żołnierz
o tym samym pomyślałem
nie wiem dlaczego ale tak mi się skojarzyło z czasami drugiej wojny światowej, gdzie to niemcy bodajże, czy tam ruscy tresowali psy z przypiętymi ładunkami wybuchowymi. ich celem było podbiec pod czołg wroga, po czym ładunek był detonowany. ten młody to taki sam piesek, takie mięsko armatnie.
To tylko pokazuje, jak bardzo poje***e jest środowisko ciapatych. Zamiast w jakiś sposób starać się stworzyć względnie normalne środowisko 8-latkowi, który stracił swoich rodziców w tragicznych okolicznościach, ci robią z niego małego żołnierza, który od najmłodszych lat będzie pałał nienawiścią do każdej żywej istoty, która co 5 sekund nie krzyczy "allah akbar". Mały będzie miał przeje***e życie... chociaż z drugiej strony, alkoholu pewnie już próbował, blanty palił, postrzelał z kałacha, porzucał grantami, zamiast budować forty z foteli zwiedzał prawdziwe... kur*a, może to wcale nie jest takie złe dzieciństwo
Tyle w temacie.
Wojna zawsze będzie burzyć dualizm świata kreowany przez media - nie ma złych i dobrych, są tylko ofiary.
Tyle w temacie.
Za to porównanie powinni ci wyjebać konto z tego portalu.
Pierdolicie farmazony. To jest okupowany kraj i oni walcza o swoje przyszle zycie, a Wy juz nie pamietacie jak w Polsce, POLSKIE dzieci walczyly o swoj kraj? Nie pamietacie?....
Albo ty jesteś taki pusty, albo to chujowa prowokacja. W Polsce dorośli i dzieci walczyły z NAJEDŹCĄ w postaci niemieckiego okupanta, a w Syrii ten nieświadomy niczego dzieciak walczy w burdelu wywołanym przez ludzi, którym zależy na destabilizacji i wewnętrznym rozbiciu Syrii. Świat już nie uwierzy amerykańskiej propagandzie w broń biologiczną, czy jądrową, więc amerykanie sprytnie zaplanowali wojenkę domową i wysyłają tam m.in. broń. Ale po co ja to piszę, jak tacy jak ty tego i tak nie zrozumieją....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów