18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Przedstawiam wam Aieron'a , 25 latka bez rąk i bez nóg który gra sobie jak gość w gry komputerowe za pomocą długopisu w ustach i ma dość niezłego skill'a w tym co robi.

Niestety na youtube na jego kanale jest tylko ten jeden filmik ale polecam:

Twitch - Aieron

Gość gra w LoL'a i Guild Wars 2 tylko i wyłącznie za pomocą długopisa w ustach , a myszkę przesuwa policzkiem.

Zgłoś
Vendal 2012-12-04, 7:56
Pener napisał/a:

a w ogóle, to siedzą teraz przed komputeroma, powinni wyjść na dwór, zagrać w piłkę
pierdolone nołlajfy

No ten koleś to sobie pogra w nogę...poleży pod bramką a bronić będzie długopisem.

Diewczyna: Dlaczego Ty ciągle oglądasz tego harda!?

Ja: Bo to pojebane...
Zgłoś
fryc88 2012-12-04, 8:45
Ciekawe jak wciska CTRL+ALT+DELETE gdy mu się gra zawiesi i trzeba ją zamknąć

ps. wg mnie to fejk nad fejkami, jeszcze ten kubek z uchem obok niego a obok komóra na pościeli...pewnie ołówek z wbudowaną słomką i telepatyczną klawiaturą QWERTY do obsługi fona.
Poza tym, od ołówka są lepsze rozwiązania, wcale nie takie drogie gdzie do sterowania wystarczy sama głowa i jakiśtam nacisk na dowolnie wyglądające, dowolnie zmapowane przyciski, które może mieć choćby pod pośladami żeby je naciskać.

rapideo.pl/polecam,fryc88
Zgłoś
pi73rmaster 2012-12-04, 9:04
To już wiem na kogo ciągle trafiam na rankedach w LoLu xD
Zgłoś
d................k 2012-12-04, 9:42
Skoro nie gra własnymi rękoma to znaczy, ze cheatuje. Ja bym go zbanował.

xts napisał/a:

niech pyknie ze mna w q3 promode na cpm1a, trololo

Ja z tobą mogę zagrać
Zgłoś
Azazel91 2012-12-04, 9:46
@fryc fejk to na porodówce darły morde inne bahory jak cie widziały. Wiem że to jest w pełni do ogarnięcia, ja sam mam tylko jedną rękę i gram we wszystkie gry, czy to konsolowe czy komputerowe.
Zgłoś
fryc88 2012-12-04, 11:04
Azazel91 napisał/a:

@fryc fejk to na porodówce darły morde inne bahory jak cie widziały. Wiem że to jest w pełni do ogarnięcia, ja sam mam tylko jedną rękę i gram we wszystkie gry, czy to konsolowe czy komputerowe.

Ciekawe czy w takiego GoWa na padzie xboxowym byś ogarnął po multi jedną ręką

rapideo.pl/polecam,fryc88
Zgłoś
jantrzaskalski 2012-12-04, 11:51
W Polsce trzebabyło go namawiać żeby o eutanazje nie prosił...
Pojebany kraj i to użalanie się nad niepełnosprawnymi.
Ja bym stąd spierdolił jak bym bez nogi wszedł do sklepu a tam stara baba mówi ,, OJOJ NOGI NIE MA BIEDACZEK"
Trzeba walczyć piwo dla typa.
Zgłoś
Zimny_browar 2012-12-04, 12:38
Kurwa, czepiacie się ziomka... a pewnie w połowę tych gier w które gracie to by was rozjebał...

Czytając ten napis straciłeś 5 sekund swojego życia.
Zgłoś
Szymekspt 2012-12-04, 12:50
Niech gościu w Fifę zagra... na padzie
Zgłoś
x................s 2012-12-04, 13:09
Pener napisał/a:

jak ja się cieszę, że nie rozumie tego bełkotu

ten belkot istniał jak jeszcze rodzice planowali ci kupno komputera pod choinke za dobre oceny w podstawowce:D
Zgłoś
Tuiq 2012-12-04, 13:15
Ciekawe jak by grał na PS3 Move.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów