Akcja z dzisiaj.
Akcja z dzisiaj.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze zrobił. Państwo ma być świeckie.
Problem w tym że on tego nie zrobił żeby państwo miało być świeckie tylko bardziej katolickie.
Boli dupa niektórych, że Sejm RP jak i cały kraj, to nie miejsce na małpie figle. żydowskie lampeczki poodpalane, brakuje pedalskich flag.
Szkoda tylko ze jakieś krzyże z fikcyjnym żydem wiszą wszędzie w tym kraju.
Szkoda tylko ze jakieś krzyże z fikcyjnym żydem wiszą wszędzie w tym kraju.
Dla stworzeń o małym rozumku należy wyjaśnić, że etyka chrześcijańska jest nieodłącznym elementem kultury europejskiej (nawet reformacja nie negowała tego aspektu). Tego samego nie można powiedzieć o judaizmie, który towarzyszył mniejszościom zamieszkującym Europę przed niemieckimi porządkami.
Widzę, że ideą lewactwa nie jest stworzenie czegokolwiek, ale niszczenie dorobku innych w imię walki "o sprawiedliwość społeczną"
Sadistic w 90% spedalony
Ale wy rozumiecie, że to ruski szpion i jedyną jego motywacją do tego typu działań jest właśnie wzburzanie obywateli, wywoływanie kontrowersji i zakłócanie pracy sejmu?
Mówisz mam nadzieję o tych mendach, które wstawiły te świeczki do sejmu i co roku ostentacyjnie je zapalają?
Tak samo oczywiste, jak to, że braun działa na rzecz innego państwa.
Pierdolnij się w łep klawiaturą zanim coś napiszesz, Braun jako jeden z niewielu nie działa na rzecz innego państwa tylko aktualne media pisowskie czy peowskie chcą mu przypiąć taką łatę bo jest człowiekiem spoza układu.
Ale wy rozumiecie, że to ruski szpion i jedyną jego motywacją do tego typu działań jest właśnie wzburzanie obywateli, wywoływanie kontrowersji i zakłócanie pracy sejmu?
To, że ich nie powinno tam być to jest oczywiste. Tak samo oczywiste, jak to, że braun działa na rzecz innego państwa.
Bo tak ci lemingu powiedział pierdolony żydek morawiecki, jebany agent stasi... i ty mu wierzysz.
I znowu będziemy na całym świecie nazywani krajem antysemickim przez jednego zjeba
I bardzo dobrze
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów