Do oglądania (zrozumienia dialogów )przydatna jest znajomość angielskiego .
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Mam ar, i regularny nieograniczony praktycznie dostęp do ak
Tylko AR.
To, że na każdym filmie widać AK to "zasługa" eksportu komunizmu z ZSRR. Nie jakości broni
@tadekexelero To są cywilne wersje broni? lol
Czym to się różni? zakładam, że nie ma pełnego automatu - trafiłem? ma to jeszcze jakieś zmiany? nie wiem - inną średnicę amunicji?
na strzelnicę kiedyś się udam, ale nie ciągnie mnie do prawdziwej broni.
Hahahhahaaha Hahahahahhaha rurkowiec ar, wsadź swojego ar w błotko ,wyciągnij ,przeładuj, oddaj serię, pogadamy .
tobrze kminisz, sa jeszcze wersje sportowe z mniejszym kalbirem , ja się spotkałem z AR ca. .22LR
A co swojego AK tak robiłeś? Za dużo bajek i yutuba. O szynie i jej przestrzeleniu z AK nie wspomnisz?
Jak łosiu przeliczysz to kaliber .22LR to taka sam wymiar jak .223 rem czy też 5,56 - tylko te ostatnie centralny zapłon a .22 LR to boczniak.
Hahahhahaaha Hahahahahhaha rurkowiec ar, wsadź swojego ar w błotko ,wyciągnij ,przeładuj, oddaj serię, pogadamy .
tobrze kminisz, sa jeszcze wersje sportowe z mniejszym kalbirem , ja się spotkałem z AR ca. .22LR