18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
kierownikmasarni 2016-07-09, 16:33
BMN-ka smigajo
Zgłoś
M................w 2016-07-09, 16:53
CO za zjeb to filmował
Zgłoś
Matan_M 2016-07-09, 17:04 8
Uwaga, jestę ekspertę, no może nie mam gospodarki ale często mi stryj opowiadał, czemu lepiej jest wozić cielaka czy inne młode w samochodzie niż na przyczepie. Po primo, ciepło, jak inwestujesz kasę w cielaka to inwestujesz to jak w złoto, kasa ma Ci procentować bo to Twój majątek więc nie chcesz żeby zimą Ci przewiało cielaka na mrozie bo możesz wyjebać kasę później na weterynarza więc lepiej jest walnąć starą ceratę na siedzenia i cielak ma ciepło. Po secundo ludzie, cielak mniej się stresuje co może prowadzić do problemów zdrowotnych (patrz wyżej). Do teraz pamiętam jak stryjek woził cielaki starą ładziną i zawsze mówił, że dla niego inwestycja w zwierze jest lepiej opłacalna niż ujebana cerata stara cerata.

"Ja przecież szanuję każdego, kto nie jest ciapatym, żydem czy cweluchem" - GTA V
Zgłoś
Fulcrum1988 2016-07-09, 17:32
Pewnie jadą do Łomży.
Zgłoś
kosmaty69 2016-07-09, 18:13 3
Ogólnie vag to koncern do którego nalezy min. skoda, także wielce sie nie pomylił
Zgłoś
marakuja88 2016-07-09, 19:16
kierowca o dwa tony wyzej i mialby glos jak ten gruby kolo ze zlomiarzy
Zgłoś
momonon 2016-07-09, 19:51
głos jak Irek Bieleninik
Zgłoś
mrwieszkto 2016-07-09, 23:08
@momonon to Fazi z Nagłego Ataku Spawacza
Zgłoś
jolka1860 2016-07-09, 23:51
ci z POLO sie nie pierdolo
Zgłoś
Siberian_Meat_Grinder 2016-07-09, 23:54 1
HaRdKoRoVy napisał/a:

to znaczy że blisku Białegiostoku mieszkaju

Haha co to jest? Jakaś nieudolna próba udawania mieszkańca pogranicza? Otóż taki ktoś powiedziałby w ten sposób:

"blisko Biełastoka żywu"
Zgłoś
HaRdKoRoVy 2016-07-10, 9:52
Siberian_Meat_Grinder napisał/a:

Haha co to jest? Jakaś nieudolna próba udawania mieszkańca pogranicza? Otóż taki ktoś powiedziałby w ten sposób:

"blisko Biełastoka żywu"

a pierdolisz pan
Zgłoś
DevilSpirit 2016-07-10, 17:30 1
fazi luj
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów