Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dużo już miałaś zabiegów? bo skoro nie, to masz gówno do gadania tak samo jak mężczyźni. Ciekawe jak byś zniosła psychicznie taką operację, myślisz, że to zabieg na raz, dwa trzy, jak pójście do dentysty gdzie chwila i zęba nie ma?
Jesteście ciemnogrodem o zamkniętych umysłach, każdy, kto się tutaj wypowiedział na temat aborcji, jest mężczyzną, Was nigdy to nie będzie dotyczyło. Więc, kurwa, zamknijcie łaskawie japy i przestańcie się wypowiadać na tematy, które Was nie dotyczą.
A aborcja "ot tak sobie"? Ni chuja - albo uważaj podczas jebanka, albo ponieś jego konsekwencje. Społeczeństwo mamy na tyle świadome w tym temacie, że nie ma żadnej wymówki - nawet uszczelki już za darmo rozdają, więc i temat "braku kasy" odpada ...
za używanie takich sformułowań należy się but na ryj.co to ma być,jakieś porównanie.ja się kurwa pytam-do czego?lewactwo pierdolone!
Niestety, szanowni Sadole, ale mamy żelbetonową mentalność opierającą się na jednym prostym pytaniu: co na to ludzie. Wiele dziewczyn woli się nie przyznawać że to z gwałtu i mimowolnie godzi się urodzić takie dziecko, niż przeprowadzić zabieg, nie niszczyć sobie życia i potem mieć dziecko (tak, tak, to możliwe) z miłością swojego życia.
Jak dla mnie, po orzeczeniu sądu rejonowego i odpowiednim wpisie, wraz z podaniem przyczyny i podpisem sądowego lekarza, niech robią aborcje. Lepiej dla społeczeństwa, mniej kasy na domy dziecka i mniej smutnych dzieciaków tam przebywających oraz matek, które będą musiały każdego dnia patrzeć na chore dziecko (według nowelizacji i w sytuacji zagrożenia życia o aborcji można zapomnieć) lub za każdym razem patrząc na twarz dziecka na nowo przeżywać w myślach moment gwałtu.
Nie warto. Bilans zysków jest mniejszy od strat.
Tutaj taki znany komiks dla wielkich zwolenników, którym zapewne żadna jeszcze nie popuściła szpary:
Ja pierdole tępaki.
Jak Hitler był za obowiązkową edukacją to jej też zakażcie. Chuje manipulatorzy jebani.
Edukacja powinna być dobrowolna, prywatna i płatna. Nie ma sensu marnować pieniędzy podatników na edukację tumanów oraz "pracę" nauczycieli. Lepiej zostawić pieniądze ludziom. Niech sami zdecydują, na co chcą je wydać
jaja kur przeznaczone do spożycia nie są zapłodnione więc technicznie rzecz biorąc jajecznica to kurzy okresIdę dokonać aborcji paru kur, bo mam ochotę na jajecznicę. Tylko mnie nie spalcie na stosie katotaliby.
zobaczcie sobie od kiedy w Polsce aborcja jest nielegalna a z przerażeniem odkryjecie że urodziliście się w czasach kiedy była ona dostępna na życzenie. mam wrażenie że niektórzy z was sądzą że jak tylko się zliberalizuje to śmieszne prawo które teraz mamy to kobiety nie biedą nic robić tylko się skrobać, tak zamiast na przykład wycieczki do kosmetyczki czy fryzjera
a potem skończymy w kraju jak usa gdzie 40% obywateli wierzy że ziemia jest płaska świetny pomysł nie ma co mówić
Edukacja powinna być dobrowolna, prywatna i płatna. Nie ma sensu marnować pieniędzy podatników na edukację tumanów oraz "pracę" nauczycieli. Lepiej zostawić pieniądze ludziom. Niech sami zdecydują, na co chcą je wydać
Kurwa, klechy, które zadecydowały o wystawieniu takiego gówna, powinny być solidnie zbutowane, wychłostane i polane solanką. Co za ciemnogród.
Wybacz, ale czy Twój pomysł jak powinno się traktować kogoś, kto zrobił coś niezgodnego z Twoim światopoglądem, również nie trąci ciemnogrodem?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów