A Was co tak dupa piecze. Wielcy kurwa obrońcy moralności. Sadistic. Użeracie się nad każdym, ale żeby stawiać łysego chuligana, na równi z ciapatymi czy coś?
Lamenty jak cholera, że pozabijać ich, i że wytłuką się sami.
Policjant zlał chłopaka na amen. Zajebie Ci taki pies dziś kogoś z rodziny pałą bedziesz zadowolony?
Było dobrze, mniej kamer, inwigilacji, byl większy syf, ale coś można było zrobić na własną rękę. Dziś wszystko kurde medialnie poprawne. Typ zajebał chłopczyka. Kibole rozjebali za to miasto, a Wy pierdzicie, że to źle?
To tak jak z naszym rządem, komuną, arabami.
Nie zrobisz nic, to tak jakby na to zezwalasz.
Zajebał CHŁOPCA, i co wolno mu bo tak wyszło?
Do dziś w psach płynie krew skurwysyna, jak się nie pokaże że ktoś może im się postawić, to teraz będą Was jebali w kakao.
Takie jest moje podejście do tego. Byłem młody, nie było mnie, ale dobry ruch. Niech kurwy wiedzą, że powiny się bać. Dla mnie porażką byłoby iście im na ręke, udawanie, ze jest spoko.
Oprawcą, winnym itp, powinno wymierzać się kary, lub dezaprobate, a nie lament gimbusów, że rozjebali miasto.
Wasz rząd kradnie więcej za Twoimi plecami, i jesteście tego świadomoi, ale przecież kibol, jest wiecznie zły.
Więcej tvnu, a jak przyjdzie wojna, czy bronić kraj przed arabami, to kurwa będziecie klepać chłopków po plecach, bo sami macie za mało jaj by się komukolwiek postawić.