Podejrzewam fejk, ale może ktoś coś wie?
Podejrzewam fejk, ale może ktoś coś wie?
Powinni dojebać im teraz kary za 14 dni strat z racji tego, że sklep nie funkcjonuje oraz ewentualne koszty hospitalizacji tej pani, jeśli okaże się, że dostała koronę lub coś innego w gratisie. Nie ma miejsca na litość dla kretynów.
Niestety, polskie prawo przewiduje takie kary WYŁĄCZNIE z tytułu powództwa cywilnego.
Kto jeszcze w tych czasach nie jest w stanie nagrać filmiku chociaż w HD
Policjant służbowym sprzętem
Powinni dojebać im teraz kary za 14 dni strat z racji tego, że sklep nie funkcjonuje oraz ewentualne koszty hospitalizacji tej pani, jeśli okaże się, że dostała koronę lub coś innego w gratisie. Nie ma miejsca na litość dla kretynów.
Kretyn? O przepraszam. Kretyn to się wpierdala na 5 czy 6 do sklepu pomimo prośby by się nie ładować na chama. Tutaj mamy do czynienia z prostą plebejską kurwą, dnem społecznym i zerem. Powinni go zajebać finansowo i jeszcze jakiś wyrok by mu najebać w papierach. Opluć kurwa kobietę? Choćby kurwa miesiąc niech popierdzi w pasiaki. Chłopaki spod celi zrobią mu kurwa lekcję o szanowaniu kobiet. Tak wiem, wielcy, nauczyciele. Zapewniam, że po wyjściu nigdy nie odezwie się brzydko do kobiety.
Ale mnie wkurw złapał, jak można opluć kobietę, a tam zżymałem się na tego czarnego co w samolocie napluł na stewardessę, widać podobne zera mamy w Polsce. Choć szczerze mam nadzieję, że to sztoszton, bo nie chce mi się wierzyć, że... a zresztą w sumie czemu tu się dziwić. Takie jebane wysrywy z pizd patologicznych lambadziar rodzą się codziennie i wychowywane są przez umysłowe spierdoliny z IQ mniejszym niż liczba punkt zbieranym przez drużyny polskie w ekstraklasie.
asg2fewPowinni dojebać im teraz kary za 14 dni strat z racji tego, że sklep nie funkcjonuje oraz ewentualne koszty hospitalizacji tej pani, jeśli okaże się, że dostała koronę lub coś innego w gratisie. Nie ma miejsca na litość dla kretynów.
Dożywotni zakaz zakupów w sklepach Żabka.
Podobno nie fejk, o 19 00 w jedynych prawdziwych faktach na TVN się dowiecie.
Ja poczekam do 19:30 na jedyne wiarygodne źródło, wiadomości w TVP1
Jeśli będą mieli czas na wzmiankę o tym smutnym incydencie, bo muszą przekazać informację o serii sukcesów.
Teraz będą typom w kondonach wjeżdżać na chatę nocy.Teraz przestępcy będą strzelać flegmą z mordy np napad na kontor Dawaj kase!!!bo zajebie ci mele!!!I typ ciągnie z płuc.Niech pan bierze wszystko tylko nie ch pan tego nie robi mam rodzinę...
Akurat w kantorach i grubszych bankach masz szczelne szyby pancerne także mogą sobie pluć
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów