Tylko nie pokazujcie Heńkowi ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie ma to jak po wspinać się na "ryju byka"
"Dymekx
kij z tym, że prąd mógł go walnąć. A nikt nie pomyślał, że wystarczy grawitacja by go zabić ?"
i chuj, byl by hard bynajmniej
kij z tym, że prąd mógł go walnąć. A nikt nie pomyślał, że wystarczy grawitacja by go zabić ?"
Kurwa, ja pierdole, bynajmniej to nie przynajmniej... I jak tu żyć, dzieciaki z mistrzów się wpierdalają...
Cytat:
Kurwa, ja pierdole, bynajmniej to nie przynajmniej... I jak tu żyć, dzieciaki z mistrzów się wpierdalają...
laaa stary sie odezwal, z mistrzow to moze ty jestes ... nie wiesz jak zyc ? jebnij samoboja
djpolb napisał/a:
Nie kable tylko przewody. Przynajmniej miał świadomość lub głupie szczęście że wybrał akurat przewód odgromowy i go nie urwał bo by było "Ale urwał", bzzzzzzyt, taki fajny duży błysk i zapach grilla do okoła.
I gdzieniegdzie "małe co nie co" mmm... aż zgłodniałem
noova napisał/a:
Jak ja kocham ludzi, którzy mylą słowo bynajmniej z przynajmniej.
yarzapp napisał/a:
Jakby dotknął fazy to mogłoby mu jeszcze głowę urwać, jak temu
ten to lajcik - dotknął 10kV
a swoją drogą - szkoda, że nie było burzy gdzieś niedaleko...
nie musiało by mocno szturchnąć, byle by typ stracił przytomność i jak by upadł dobrze na tą linie niżej, to by po nim pięknie przeszło
Mniejsza z tym co się z nim stanie, ale kto to jest Heniek?
LWMG napisał/a:
Mniejsza z tym co się z nim stanie, ale kto to jest Heniek?
Jego stary, znam go osobiście, kawał chuja.
Who the fuck is Heniek?
"jeszcze kable chyta kurwysyn"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów