18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Gwiazda filmu Szybcy i wsciekli (Fast and Furious) zginął w wypadku samochodowym.

Kierowca stracił panowanie nad swoim samochodem, następnię udeżył w drzewo po czym auto zapaliło się.

śmierć aktora potwierdza jego agent

źródło: t.entertainment.msn.com/publicist-fast-and-furious-star-dies-in-car-crash-1

Oj Wladek, we dwoje na rame nie wlezim! kręć nu!
Zgłoś
Mr.Drwalu 2013-12-01, 9:39 8
Ja pierdole jak mnie go szkoda. W sumie to wcale, hue hue

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
zonk 2013-12-01, 9:39 70
aspire3690 napisał/a:

Nie wierze ... Szybcy i Wściekli to fundament mojej młodości, na tym filmie się wychowałem. A Walker tak jak i Vin Diesel należą do kręgu moich ulubionych aktorów którzy odegrali jeszcze wiele ról w innych głośnych filmach. Tragedia, po prostu nie mogę w to uwierzyć . Tu naprawdę nie ma się z czego śmiać więc darujcie sobie te komentarze na poziomie murzyna z szałasu

Horton napisał/a:

@aspire3690 podobnie i ja. Walker to byl moj jeden z ulubionych aktorow. Niestety najlepsi odchodza, ciekawe co teraz z 7 bedzie.

Walicie sobie na jego widok ?
Zgłoś
Horton 2013-12-01, 9:49 14
@SQT, nawet mi to na mysl nie przyszlo, ale skoro ci to wpadlo do glowy to oznacza ze ty masz cos nie tak na bani

Oj Wladek, we dwoje na rame nie wlezim! kręć nu!
Zgłoś
LubiePlacki84 2013-12-01, 9:52 5
Szkoda gościa na szybkich i wściekłych sie wychowałem i myśle że nie tylko ja, ciekawe jak nakręcą 7 część bez niego

\o/ \o/ \o/
Zgłoś
Kristoff 2013-12-01, 9:58 6
Bóg tak chciał.

I have no idols. I admire work, dedication and competence.
Ayrton Senna
Zgłoś
!Timon 2013-12-01, 10:27 9
Zabawne jak onkolog umierający na raka.

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
wajnona 2013-12-01, 10:37
Jednego przystojniaka mniej na tym smutnym świecie :/ Niedobrze, kończą się powoli...
Zgłoś
Sylarr 2013-12-01, 10:41 2
W sumie będą mogli zmienić scenariusz pod siódemkę i do nagranych wcześniej scen można dograć jakiś wypadek, żeby go uśmiercić też w filmie. Szkoda mi go. Zajebistą rolę odwalił w Szybkich i Wściekłych.

Niech się prostuje nieszczęść splot
I niechaj drżą moskiewskie karły.
Hańba wierzącym w Sierp i Młot,
Chwała za niepodległość zmarłym.
Zgłoś
paka2000 2013-12-01, 10:42
Zaraz zrobicie aferę jak ze smoleńska... Dupnął to dupnął. Użalać się na tym wszystkim jakby to był ktoś bliski... Ale jak to wy fajni bajek o wyścigach samochodowych... Pewnie bardziej się martwicie, że nie będzie kolejnej części filmu niż o to, że ktoś tam zginął. Był sławny - ok, ale co różni zwykłego człowieka od niego, że się tak użalacie?

Na pocieszenie - Kogoś znajdą do filmu na jego miejsce pewnie. Horton może Ty będziesz grał skoro taki z Ciebie fan?
Zgłoś
nopel 2013-12-01, 10:52 2
Nie znajdą, na pewno w 7ce będzie kilkanaście scen z nim potem będzie że zginął w wypadku.

Szkoda go, jako człowieka, i genialnego aktora..
Zgłoś
M@peT 2013-12-01, 10:58 6
Zgłoś
S................r 2013-12-01, 11:02
Głupoty gadacie, on żyje...

Jako że jestem "gimbem", to też się wychowałem na tych filmach. [*]
Zgłoś
Sixsoul 2013-12-01, 11:29
Pierdolicie nie był kierowcą zginał przez debila świetny aktor szkoda go...
Zgłoś
Braxior 2013-12-01, 11:32
Już skończyli kręcić fast & furious 7!
Zgłoś
dvdvs 2013-12-01, 11:35 1
za szybki
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów