To że te śmiecie są przez kogoś opłacani jest raczej oczywiste. Nurtuje mnie jednak to przez kogo. Nikt kto chciałby faktycznie walczyć ze spalaniem paliw kopalnych nie jest raczej na tyle głupi żeby myśleć że takie akcje dadzą jakikolwiek pozytywny efekt. Takie działania prędzej zniechęcą ogół społeczeństwa do ekologii i zbudują podświadome poparcie dla przemysłu olejowego, no bo przecież ci ekolodzy to zjeby i nie ma sensu ich słuchać. Mam dziwne wrażenie że oni są przez przemysł olejowy opłacani właśnie po to żeby wzbudzić u społeczeństwa negatywne odczucia w stosunku do ekologów. Co o tym sądzicie?[/quote
A chuj to wie
Co te gówno tu robi 🤦
Ktoś wrzucił dla debili którzy nie potrafią używać "te" i "to" w prostych zdaniach, by mieli rozkminę.
Jak by kogoś interesował szerszy kontekst to serial
Bellas artes – Season 1, Episode 5
W Polsce z tego co widzę to serial niedostępny, ale jakby ktoś bardzo chciał to tutaj jest cały pierwszy sezon po hiszpańsku:
lalulula.tv/category/tv/sitcoms/bellas-artes/temporada-1-bellas-artes/
Natomiast ta scena to chyba (bo nie znam hiszpańskiego) koszmar który przyśnił się głównemu bohaterowi (temu co strzelał)
Jak by kogoś interesował szerszy kontekst to serial
Bellas artes – Season 1, Episode 5
A dziękuję Ci piękny kawalerze!