📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Każdy ma prawo do strajku ! Każdy ma prawo wyrażać swoje poglądy i może robić co chce ! To była pokojowa demonstracja ! Skandal !!! Żartuje, jebać lewaków. Bardzo miło się oglądało ten skowyt eko idiotów. Policja powinna tam profilaktycznie kopa na ryj zaaplikować każdemu co by się tym ekozwolennikom odechciało uprzykraać życia postronnym stojąc na jezdni z tym obwoźnym cyrkiem.
pies to ma być pies, ma zabijać mordować, a nie bawić się w ciuciubabkę
he was just standing here, now lasnie kurwa dlatego jebany przygłupie...
Jak dla mnie zabrakło wisienki an torcie czyli po prostu odjebania tych pasożytów.
Jak dla mnie zabrakło wisienki an torcie czyli po prostu odjebania tych pasożytów.
ale z tego policjanta debil jest żeby taranować blokadę autem za pieniądze podatników a wystarczyło pałkę i gaz jak za starych lat w Polsce, ew. paralizator i rozgonić tych eko-durniów.
Myślałem że po pierwszym taranie wykręci i zrobi replay z większym impetem ale i tak cudownie się oglądało
Jestem dumny z tych aktywistów! Takich nam potrzeba, szczególnie tak jak ten koleś wymachujący pod koniec filmu nakazujący kamerzyście podejść bliżej, powinni im dać lepsze smartfony, byśmy mogli cieszyć oczy tego typu filmikami w lepszej jakości
A gliniarzom ... nie wiem, na przykład kupon na bezkarne rozjechanie jednego ekoświra tygodniowo.
A gliniarzom ... nie wiem, na przykład kupon na bezkarne rozjechanie jednego ekoświra tygodniowo.
Blokowanie dróg pod jakimkolwiek hasłem to pojebany pomysł i przynosi odwrotny skutek od zamierzonego bo wkurwia zwyczajnych ludzi. Niech się przykuwają przed domami polityków albo bramami ministerstw, tam jest władza, czyli właściwy adresat protestu.
W UK była kiedyś taka kampania Insulate Britain. Chodziło o to żeby zmusić rząd do działań dla poprawy izolacji brytyjskich domów, która faktycznie jest gówniana. Rząd miałby sfinansować modernizację każdego gównianego budynku do standardów izolacji z centralnej Europy żeby obniżyć rachunki za ogrzewanie i emisję CO2 przy okazji.
Idea słuszna, ale jakieś radykalne zjeby wymyśliły, że dla większego efektu trzeba blokować drogi. Dyskutowałem z takim jednym i próbowałem mu przemówić do rozumu, że w ten sposób szkodzą sprawie, o którą walczą. A on mi na to, że wszystko co przyciąga uwagę mediów jest dobre i chuj.
No i miałem rację, powkurwiali ludzi i gówno z tego wyszło. Nikt już nie chce izolować, swoimi pojebanymi akcjami pogrzebali całkiem dobry projekt. Domy dalej będą zimne i zagrzybione, a biedniejsi będą płakać, że odmrażają sobie dupy bo nie mają za co ogrzać. Wszystko dzięki ekozjebom.
Dlatego czasem myślę, że tych wszystkich klimatycznych radykałów wynajmują koncerny gazowe czy naftowe żeby torpedować rozsądne pomysły.
Więc chuj w dupę radykałom. I tym z lewa, i tym z prawa.
W UK była kiedyś taka kampania Insulate Britain. Chodziło o to żeby zmusić rząd do działań dla poprawy izolacji brytyjskich domów, która faktycznie jest gówniana. Rząd miałby sfinansować modernizację każdego gównianego budynku do standardów izolacji z centralnej Europy żeby obniżyć rachunki za ogrzewanie i emisję CO2 przy okazji.
Idea słuszna, ale jakieś radykalne zjeby wymyśliły, że dla większego efektu trzeba blokować drogi. Dyskutowałem z takim jednym i próbowałem mu przemówić do rozumu, że w ten sposób szkodzą sprawie, o którą walczą. A on mi na to, że wszystko co przyciąga uwagę mediów jest dobre i chuj.
No i miałem rację, powkurwiali ludzi i gówno z tego wyszło. Nikt już nie chce izolować, swoimi pojebanymi akcjami pogrzebali całkiem dobry projekt. Domy dalej będą zimne i zagrzybione, a biedniejsi będą płakać, że odmrażają sobie dupy bo nie mają za co ogrzać. Wszystko dzięki ekozjebom.
Dlatego czasem myślę, że tych wszystkich klimatycznych radykałów wynajmują koncerny gazowe czy naftowe żeby torpedować rozsądne pomysły.
Więc chuj w dupę radykałom. I tym z lewa, i tym z prawa.
Czego chcecie to zwolennicy budowania Elektrowni Jądrowych - ja popieram.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów