Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Molch 2023-08-28, 11:48
Kiedy EU się obudzi? I zacznie tak działać?
Zgłoś
Lok 2023-08-28, 12:01
Żuczek pędraczek był zagrożony to interwencja wbrew naturze
Zgłoś
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2023-08-28, 12:14 2
Każdy ma prawo do strajku ! Każdy ma prawo wyrażać swoje poglądy i może robić co chce ! To była pokojowa demonstracja ! Skandal !!! Żartuje, jebać lewaków. Bardzo miło się oglądało ten skowyt eko idiotów. Policja powinna tam profilaktycznie kopa na ryj zaaplikować każdemu co by się tym ekozwolennikom odechciało uprzykraać życia postronnym stojąc na jezdni z tym obwoźnym cyrkiem.
Zgłoś
poliqon 2023-08-28, 13:05
pies to ma być pies, ma zabijać mordować, a nie bawić się w ciuciubabkę
Zgłoś
Lok 2023-08-28, 13:21 1
Dobrze z nimi pojechał
Zgłoś
outline 2023-08-28, 14:22 2
he was just standing here, now lasnie kurwa dlatego jebany przygłupie...

Jak dla mnie zabrakło wisienki an torcie czyli po prostu odjebania tych pasożytów.
Zgłoś
RodrigoCortez 2023-08-28, 15:09 1
ale z tego policjanta debil jest żeby taranować blokadę autem za pieniądze podatników a wystarczyło pałkę i gaz jak za starych lat w Polsce, ew. paralizator i rozgonić tych eko-durniów.
Zgłoś
apolla 2023-08-28, 15:13
Tak ma być.
Zgłoś
WERFI 2023-08-28, 16:10 1
Myślałem że po pierwszym taranie wykręci i zrobi replay z większym impetem ale i tak cudownie się oglądało
Zgłoś
Huherko 2023-08-28, 16:22 5
Jestem dumny z tych aktywistów! Takich nam potrzeba, szczególnie tak jak ten koleś wymachujący pod koniec filmu nakazujący kamerzyście podejść bliżej, powinni im dać lepsze smartfony, byśmy mogli cieszyć oczy tego typu filmikami w lepszej jakości

A gliniarzom ... nie wiem, na przykład kupon na bezkarne rozjechanie jednego ekoświra tygodniowo.
Zgłoś
0dbytBiskupa 2023-08-28, 16:38 3
Blokowanie dróg pod jakimkolwiek hasłem to pojebany pomysł i przynosi odwrotny skutek od zamierzonego bo wkurwia zwyczajnych ludzi. Niech się przykuwają przed domami polityków albo bramami ministerstw, tam jest władza, czyli właściwy adresat protestu.

W UK była kiedyś taka kampania Insulate Britain. Chodziło o to żeby zmusić rząd do działań dla poprawy izolacji brytyjskich domów, która faktycznie jest gówniana. Rząd miałby sfinansować modernizację każdego gównianego budynku do standardów izolacji z centralnej Europy żeby obniżyć rachunki za ogrzewanie i emisję CO2 przy okazji.
Idea słuszna, ale jakieś radykalne zjeby wymyśliły, że dla większego efektu trzeba blokować drogi. Dyskutowałem z takim jednym i próbowałem mu przemówić do rozumu, że w ten sposób szkodzą sprawie, o którą walczą. A on mi na to, że wszystko co przyciąga uwagę mediów jest dobre i chuj.
No i miałem rację, powkurwiali ludzi i gówno z tego wyszło. Nikt już nie chce izolować, swoimi pojebanymi akcjami pogrzebali całkiem dobry projekt. Domy dalej będą zimne i zagrzybione, a biedniejsi będą płakać, że odmrażają sobie dupy bo nie mają za co ogrzać. Wszystko dzięki ekozjebom.
Dlatego czasem myślę, że tych wszystkich klimatycznych radykałów wynajmują koncerny gazowe czy naftowe żeby torpedować rozsądne pomysły.

Więc chuj w dupę radykałom. I tym z lewa, i tym z prawa.
Zgłoś
Gstream69 2023-08-28, 17:52
Jej,tak trudno mnie wzruszyć ale to jest cudowne hahhaah
Zgłoś
saves 2023-08-28, 18:32
Daj źródełko, bo to warte rozpropagowania.
Zgłoś
PsikutaBezS 2023-08-28, 18:35
Czego chcecie to zwolennicy budowania Elektrowni Jądrowych - ja popieram.
Zgłoś
e313 2023-08-28, 19:09
Ale w piwo zajebałem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów