Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na odmułkę to spalić każdego kto nosi jarmułkę.
FlammenWehrer 41 załatwiłby sprawę, tak jak i tych aktywiszczy.
Zabijesz zjeba pójdziesz jak za człowieka, chyba że wkręcisz kolesi że to nie ty ^^ ale można ich znaczyć, nie wiem nagrzać tłuczek do mięsa palnikiem ale to znów by spowodowało że mieli by rangi i przechwałki typu " ja już nie jedną ulice blokowałem" haha
Wg Żółć to najbardziej Polski wyraz, gdyż zawiera wszelkie znaki specjalne naszego języka...Czy aby na pewno?
No nie! Litera "ó" występuje również w alfabecie j. Islandzkiego. To na tyle, nikomu potrzebnych ciekawostek.
@: Niestety, ale masz rację.
Gdyby nie kodeks karny to już dawno bym kogoś ... .
A o patologiach w tym kraju, nawet w temacie sądownictwa, niby, pseudo-resocjalizacji i inntch ułomnościach można by książkę napisać...
Dobrze że są komentarze, to można wypluć żółć.
Wg Żółć to najbardziej Polski wyraz, gdyż zawiera wszelkie znaki specjalne naszego języja...Czy aby na pewno?
No nie! Litera "ó" występuje również w alfabecie j. Islandzkiego. To na tyle, nikomu potrzebnych ciekawostek.
Chuj wie co zrobie z tą wiedzą ale dzięki xD
Ja bym do nich strzelał, chociaż z wiatrówki, żeby tylko bolało.
Ja bym do nich strzelał, chociaż z wiatrówki, żeby tylko bolało.
Tylko z pozycji snajpera inaczej lipa bo cie dojebia te kolorowe kurwiszony
Chwilowe bo są wybory prezydenckie i wielu polaków kojarzy ich z jednym pedalskim kandydatem.
Zauważcie , że oni swój cel osiągają cały czas, a głupie media i osoby które wrzucają tego typu tematy tylko im w tym pomagają.
Piszecie o tym, rozmawiacie, twarze tych dziwnych ludzi są coraz lepiej kojarzone w mediach. Niedługo zaczną się posługiwać pełnymi imionami i nazwiskami, a nie zdziwcie się jak zaraz będą wybierani na "warszawiaka / warszawianki roku", albo trafią do polityki do jakichś lewicowych partii. W ostatnich tygodniach tylko przez to, że premier publicznie skomentował ich działania to ekspresowo dołączyły się do nich osoby znane z różnych lewackich protestów przeciwko wszystkiemu.
Te osoby miały problem, bo wcześniej protestowały sobie z powodu PiSu przez 8 lat. Teraz w wyborach wygrał "ich rząd" i poszli na aktywistyczne bezrobocie.
To zwykły projekt polityczny, któremu każda osoba chociażby wspominająca nazwę "Ost. Pok." dolewa paliwa do baku. Żeby to zdusić w zarodku to powinno się ludzi zwozić do odległych komend, aresztować na 48h i wypuszczać z dużą grzywną. Jakby komornik wszedł na konta rodzin tych ludzi to w życiu więcej by się do ulicy nie przykleili bo najbliżsi by im to z głowy wybili.
Zero informacji do mediów, zero nagrań, zero komentarzy polityków. Projekt upadłby w miesiąc. Za chwilę zaproponują im występ w tańcu z gwiazdami, albo program w TVNie i będa na tej swojej popularności ciągnąć większy hajs za kilka nagrań w miesiącu niż wy zarabiacie przez rok. Gratulacje - za moment jak staną się popularni to dołączy się do nich więcej osób.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów