Adriano, nie martw się będzie dobrze
, pisz pw wrazie co.
najwięcej do powiedzenia mają ci którzy kurwa ni chuj nie rozumieją fanatyków jakiejkolwiek marki...
nie wiecie ile to kurwa czasu zajmuje, doprowadzić takiego "szrota" do stanu z fabryki... tak się składa, że zajmuję się lakiernictwem , jestem lakiernikiem, odnawiamy też stare auta, ostatnio wpadła do nas E30 M3 , nie wiecie, że dzień w dzień po 8 godzin przez ponad 3 tygodnie trzeba siedzieć przy takim samochodzie i jebać żeby ktoś sie z tego cieszył. 3 miesiące renowacji Buick Riviera , Mercedes 770K -4 miesiące, wszystko kurwa na fabrykę, dochodzi jeszcze kosmetyka, wykończenie...
Nóż mi sie kurwa w kieszenie otwiera jak jakiś pierdolony frajer "hejtuje" ludzi którzy na prawde wpierdalają całe swoje codzienne życie w coś co później ma ich cieszyć i cieszyć oczy innych a taki cwel nawet tego nie uszanuje bo dostał kase od dziadka albo ojca na nową furę z salonu i sie wozi po mieście jak pan a w moich oczach jest zwykłą pizdą której do osiągnięcia celu w życiu brakuje chuja do dupy.
osobiście mam e36 328i + audi a6 c6 , BMW robię ją od podstaw , mam swoje codzienne życie , dziewczyne, dom ,obowiązki , każdą wolną chwilę poświęcam samochodowi , wyjebałem w niego ponad 20 tyś które zarobiłem też w taki sam sposób w jaki robie swoje BMW , dla kogoś to zrobiłem i zarobiłem i cieszy mnie widok ucieszonej michy kogoś która cieszy się, że to co zrobiłem jest zrobione dobrze i to mnie kurwa właśnie cieszy, że zrobiłem coś sam, że sam na to zarobiłem, a wy pierdoleni lewacy wypierdalać do swoich Chevroletów, Opli , Smartów, Golfów , Civiców i innych pizdowozów opierdalać laske eurocwelom, wozic sie za hajs matki czy ojca i walić konia przed kompem.
Dziękuję i Dobranoc , w razie niezrozumiałości mojego przekazu proponuje wziąć dwu kilogramowy młotek i pierdolnąć się solidnie w caban + zalać jakimś Valvolin'em.
Sory za interpunkcje i styl pisowni ale sie wkurwiłem.