📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Najgorzej, że ktoś jest ojcem takiej szmaty
@emptypants
Ta sama myśl mi wpadła do głowy. Ogarnęło mnie współczucie dla tego biednego pana.
Ta sama myśl mi wpadła do głowy. Ogarnęło mnie współczucie dla tego biednego pana.
Odpowiedni moment cyklu miesiaczkowego, odpowiednia ilosc czegos na wyluzowanie (alko,zielsko albo pudrowanie noska). Plus inne faktory ktorych nie latwo wszyskich wyliczyc, i wychodzi na to. Ze w zadadzie kazda kobieta jest w stanie zaprezentowac soba poziom jaki zaprezentowala nam ta kruszynka ze swedzacym kroczem
Łap:
ą, ć, ę, ł, ń, ó, ś, ź, ż
Normalnie sprzedaję po pięć dych za zestaw ale dla Ciebie pierwsza działka a free.
Łap:
ą, ć, ę, ł, ń, ó, ś, ź, ż
prawdziwa dama!
obejrzalam to kilka razy i dochodze do wniosku, ze albo ladowali jej "szczykawy" w poslady albo ma straszne pryszcze na dupie >.<
Chodź pójdziemy do mnie do domu pokażę Ci moja kolekcje płyt ;D
atak krokodyla
Kluposz napisał/a:
No nie obejrzę chyba tego dzisiaj...
Śmiało, obraz ukazany na filmie nie wzbudził we mnie żadnych emocji.
Spita laska z cyckami na wierzchu i brudnym tyłkiem nie jest w stanie zachwiać we mnie wiary w ludzkość.
BongMan napisał/a:
Standard. Jak większość panienek. Pewnie wcześniej napisała swojemu facetowi smsa: "Idę spać bo mi się oczka zamykają, kocham cię, do zobaczenia :*"
Oczka zamyka, ale cipę otwiera
W sumie z ryja do Kobry podobna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów