Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takiego kaszojada ZAWSZE chwyta się za rękę w miejscach publicznych. Miałem taki naturalny odruch jeszcze przed odkryciem Sadola. Całe szczęście, że żona już za stara i nie zaciąży (co do kochanki to nie mam pewności) bo po takich filmikach chyba bym sfiksował na punkcie bezpieczeństwa.
Bądź uprzejmy kochanki nie chwytać za rękę i daj znać to wepchne was razem
Bądź uprzejmy kochanki nie chwytać za rękę i daj znać to wepchne was razem
Po co miałbym ją chwytać za rękę, skoro mogę za cycki?
Tak, tak, facet to by...
1. Toby. Pisz tak, jakbyś był Polakiem. Wykształconym.
...toby jedynym susem w stronę dziecka udało mu się ręką odepchnąć (pociągnąć) je w stronę chodnika.
Oczywiście normalny facet.
(może stąd wynika niezrozumienie... ;>)
Jakieś info czy dzieciak przezył???
Tak, przeżył i jest teraz inspektorem wąskich przestrzeni. ;>
1. Toby. Pisz tak, jakbyś był Polakiem. Wykształconym.
W tym znaczeniu pisze się osobno
Jesteście czasem bezrefleksyjni i niesprawiedliwi. To ewidentnie był nieszczęśliwy wypadek. A zachowania matki, która widzi śmierć swojego dziecka nikt nie ma prawa oceniać. A w ogóle to won stąd z filmikami o dzieciach, serce pęka.
Dziecku pękła głowa, nie serce. Oglądaj uważniej!
Poza tym, to żaden wypadek. Wyszło zajebiście!
Całe szczęście, że żona już za stara i nie zaciąży (co do kochanki to nie mam pewności)
Mężczyzna nie może zajść w ciąże
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów