📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"ciekawe czy by stope ucieło jakby postawić na drodze" <--- sprawdz, najwyzej bedzie material na harda :]
Ta stalowa linka na której jest to umocowane wgląda na cholernie mocną. Jakby tam faktycznie zombie wlazl to by chuja pocięlo w plastry zanim by załapał, że coś jest nie tak. ;-P
Najlepsza jest siatka ochronna, przecież jak by to wypadło z toru to by tak pizdło że szok
Rems napisał/a:
w hameryce mają place nawet na takie pierdoły a u nas placu zabaw dla dzieci nie można się doprosić.
Bo w Ameryce sam stan Texas jest 2x większy od Polski i mają miejsce,a plac zabaw gdzie się zmieści jak trzeba biurowiec,wieżowiec,market,targowisko i tysiąc innego chujstwa postawić na czym jest zarobek,a plac zabaw
Są to Wyścigi Modeli Samochodów na Uwięzi, w Toruniu był kiedyś tor (15 lat temu) wikimapia.org/24401771/pl/nieistniejący-tor-wyścigów-modeli-samocho...
kolega wyżej ma rację , samochody na uwięzi , niegdys popularny w Polsce sport , obecnie rzadkość ze względu na wyparcie przez zdalnie sterowane modele
Rems napisał/a:
w hameryce mają place nawet na takie pierdoły a u nas placu zabaw dla dzieci nie można się doprosić.
Masz za to kurwa stadiony i miliony, które są połykane przez "sport"
ten samochodzik jest na sznurek przypięty do słupka (to coś koło gościa) więc jak gość zwolni za bardzo to ma po nogach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów