Moher wypowiada się dla TVNu:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
komentarze jak na forum oaza.pl
pozdro dla prawdziwych sadystow potrafiacych cieszyc sie zyciem i zwalac wszystko na pis i mohery
..a jutro w poczekalni na demotach bedzie 15 stron o chu**wym zapetlaniu krotkich filmikow.
pozdro dla prawdziwych sadystow potrafiacych cieszyc sie zyciem i zwalac wszystko na pis i mohery
..a jutro w poczekalni na demotach bedzie 15 stron o chu**wym zapetlaniu krotkich filmikow.
Niepisiemna alfabeta xD
tak tak , wyznawcy tvn smieja sie z moherowych debili a sami nie widzą jak są ogupieni przez swoja ukochaną stacje
Ona jest Alpha Beta, ja jestem Alpha Male... moze cos z tego bedzie.
szczerze ostatnio wkurwiają mnie totalnie takie beznadziejne "mixy" jak to nazywają, gdzie coś powtarza się kilka razy, bezsensu tylko, zeby było powtórzone i??... heh... co za moda
demotywator to przydupas Sadistica
Kurwa wy to jacys alfabeci jestescie jak wam cos nie pasi to na czat tam spotkacie alfabety
Tak... A gdyby powiedziała ''Analfabeta'' jakiś inny dureń zapętliłby pierwsze dwie sylaby i też byłby ubaw po pachy - ''ANAL, ANAL, ANAL''... Beczka śmiechu i dwie torby piany.
i na cholere to powtarzac 39 razy w jednym filmiku? zrozumiałem za pierwszym razem i tylko wtedy się usmiechnąłem, potem było już tylko gorzej.
DunaYek napisał/a:
i na cholere to powtarzac 39 razy w jednym filmiku?
a na cholerę pisać w komentarzu coś, co napisało już w chuj osób przed Tobą?
Dzień dobry.
Kobieta przynajmniej przyznaje się do tego, do czego minimum połowa użytkowników forum, a szerzej rzecz ujmując całego polskiego Internetu, nie potrafi.
Do widzenia.
Kobieta przynajmniej przyznaje się do tego, do czego minimum połowa użytkowników forum, a szerzej rzecz ujmując całego polskiego Internetu, nie potrafi.
Do widzenia.
Można jeszcze raz alfabeta i wolniej trochę?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów