📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dziś ide na piwo od jutra wale na treningi
[/i]
mógłbyś się zlitować i drugi filmik wyciszyć, lub chociaż inna podkład muzyczny nagrać:/
Co to za nuta w drugim filmiku?
lofix1 napisał/a:
wyjebali go z UFC za koksy, to udowodniony fakt.
Nie chce się przypierdalać, ale trzeba było jeszcze napisać, że to fakt autentyczny!
masło maślane...
Widać że sie urodził żeby się napierdalać : )
przecież on nawet kurwa brązowy nie jest...
PiotrTAG napisał/a:
I weź,takiego zagoń do zbierania bawełny ...
A kto by go wpuścił na pole? Przy takim poziomie agresji zniszczyłby tylko całą uprawę, zero pożytku.
nachwile napisał/a:
Jakiś taki nieproporcjonalny mały łeb a reszta wielka
Bo to jest gumbas (nie mylić z gimbusem).
Mamed Khalidov by mu wyjebał i tyle jego treningów na marne by poszło he he
Sam trenuję i powiem tak jak ktoś nie wpierdala przynajmniej odżywek to nie ma co startować do najlepszych (bo oni wszyscy coś wdupiają).
Ale ja robię to tylko dla rozrywki i poprawy umiejętności ;D
Ale ja robię to tylko dla rozrywki i poprawy umiejętności ;D
Chciał bym zobaczyć tego gostka vs Mamed'a Khalidova, ciekawe kto by był tym " jedno strzałowcem "
lofix1 napisał/a:
no właśnie więc po chuj strzępisz ozora?
wyjebali go z UFC za koksy, to udowodniony fakt.
Chyba, że chciałeś zabrać głoś w sprawie jego pedalstwa, bo się z tej strony znacie
interesuje sie mma od 10 lat, sam tez trenuje mma i jj od paru lat wiec wydaje mi sie ze cos jednak wiem na ten temat. Alistair bedzie walczyl w ufc pod koniec roku lub na poczatku przyszlego roku jak dostanie licencje. pozatym Ali takiego mameda by zmiutl, kogo pokonal Mamed a kogo Reem ? Nie ta liga i nie ta waga (do puki Mamed nie udowodni swojej wartosci w ufc). Slabo sie wiec chlopie znasz, zajmij sie lepiej pilka nozna albo gra w bierki bo o biciu sie wie wiecej moja laska niz ty. LOL
Już sie pojawila proźba o nutki, alenapisze jeszcze raz
Co to za nuta po requiem w drugim filmiku?!
Co to za nuta po requiem w drugim filmiku?!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów