No ładnie o niego koledzy zadbali
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A mnie najbardziej dziwi, ze niema na sobie ani jednego namalowanego kutasa...
Marlow, gdyby miał coś przeciwko, to pewnie by zgłosił to do YT. I za naruszanie jego dóbr osobistych koledzy mogliby dostać karę (jeśli wniósłby pozew), a portal otrzymałby nakaz usunięcia materiału. Widocznie ma dystans do siebie (czego nie można powiedzieć o większości napinaczy, którzy tutaj piszą) i miał to w dupie.
Oryginał był uploadowany na jewtube jakoś w 2008 roku. Nie wierzę, że nie zdążył tego zobaczyć.
Haha. Nikt się jeszcze nie skumał, że mam błąd w tytule. To racja co mówią naukowcy - zdanie rozpoznaje się nie po literach wewnątrz, tylko po skrajnych i po wielkości.
Oryginał był uploadowany na jewtube jakoś w 2008 roku. Nie wierzę, że nie zdążył tego zobaczyć.
Haha. Nikt się jeszcze nie skumał, że mam błąd w tytule. To racja co mówią naukowcy - zdanie rozpoznaje się nie po literach wewnątrz, tylko po skrajnych i po wielkości.
eboleq, Enzo Gorlomi był postacią fikcyjną, to po pierwsze, a po drugie postać ta żyła pod koniec II Wojny Światowej i miała około 30-40 lat. Sądzę, że te fakty pozwolą wykluczyć możliwość, jakoby na tym filmiku znajdował się Enzo Gorlomi.
ja przeżyłem podobną akcję (jak prawie wszyscy z moich znajomych) i dalej żyję.Do tej pory mam swoje zdjęcia z tamtego dnia i zawsze jak je oglądam to zalewam się śmiechem.
PEACE,LOVE AND ALKOHOL
PEACE,LOVE AND ALKOHOL
pewnie koledzy z poznania sa bo tam sa takie falszywe kurwy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów