📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajne fajne Lepszy efekt jak by tam czarni byli
FryzjerZG
Współczuje tym z drużyny, którzy nie są entuzjastami robienia z siebie idioty, a mimo wszystko muszą brać w tym udział.
Gdybyś chłopcze chociaż raz poczuł smak takiej sportowej otoczki na własnej skórze to byś wiedział co to znaczy SPORT ... a nie wpierdalanie lays'ów i picie 6l coli dziennie.. Nie wiem w ogóle skąd wysunąłeś tak durny wniosek o robieniu z siebie idioty w taki sposób jak Ci rugbyści :| Mam dla ciebie jedną podstawową radę - weź sie wreszcie kurwa do roboty i ułóż swoje marne życie !
i teraz prośba do adminów - wprowadźcie możliwość natychmiastowego odebrania piwa ! bo przez przypadek dałem temu ''FANATYKOWI'' ten cenny złoty napój
Współczuje tym z drużyny, którzy nie są entuzjastami robienia z siebie idioty, a mimo wszystko muszą brać w tym udział.
Gdybyś chłopcze chociaż raz poczuł smak takiej sportowej otoczki na własnej skórze to byś wiedział co to znaczy SPORT ... a nie wpierdalanie lays'ów i picie 6l coli dziennie.. Nie wiem w ogóle skąd wysunąłeś tak durny wniosek o robieniu z siebie idioty w taki sposób jak Ci rugbyści :| Mam dla ciebie jedną podstawową radę - weź sie wreszcie kurwa do roboty i ułóż swoje marne życie !
i teraz prośba do adminów - wprowadźcie możliwość natychmiastowego odebrania piwa ! bo przez przypadek dałem temu ''FANATYKOWI'' ten cenny złoty napój
My też mamy swoje rytuały.
FryzjerZG napisał/a:
Sądzę, że są z tego zajebiście dumni. Haka to ich znak rozpoznawczy i nie jest wytworem jakiejś pop-kultury, ale drużyny z NZ (i nie tylko stamtąd) tańczą ją od przeszło stu lat.
Niby Rugbyści, a mają lepszy synchron niż niejeden zespół w You Can Dance...
W sumie nauczyć małpy tańca, nie lada wyzwanie
FryzjerZG napisał/a:
Jak widać ty akurat jesteś entuzjastą robienia z siebie idioty.
co za syf ...
brunobuszmen napisał/a:
W sumie nauczyć małpy tańca, nie lada wyzwanie
idź się leczyć dzieciaczku i poczytaj sobie o Nowej Zelandii bo chyba pomyliłeś ten kraj z Afryką. Na razie dostajesz karnego kutasa z geografii
Nie wazne jaka Haka, zawsze przechodza mi ciary ;d. Leci piwko.
Hassos napisał/a:
Że niby co? To tak jakbyś powiedział podczas śpiewania naszego hymnu narodowego, że współczujesz tym którzy muszą brać w tym udział.
Haka jest nauczana w szkołach w Nowej Zelandii i wykonywana przez nowozelandzkich żołnierzy, a rugbyści All Blacks wykonują ją od 1905r. (wiki)
Ta cała śmieszna haka jest jednym z niewielu przykładów na świecie kiedy silnijeszy (biali ludzie) przejmuje kulturę podbitej mniejszości (te tańczące małpy).
Nie wiem z czym to nawet porównać. To tak jakby wyrżnąć cała wioskę cyhańską na Słowacji a poźniej samemu tam zamieszkać, kraść, jeść psy, nie pracować...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów