Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
72 dziewice jeszcze nie jednego skuszą.
Ciekawe czy te 72 są na stałym etacie dla wszystkich wyznawców, czy też w niebie mają 113.04 mld dziewic. Ale to huj. My wierzymy w bramę św Piotra...
Ten pierwszy nie mógł już widocznie znieść tego upokorzenia i zrobił to co każdy muzułmanin może zrobić dobrego dla ludzkości, czyli przestał istnieć. Ten drugi okazał się kurwą i szybko dał dupy allahowi.
Trzeba byc naprawde debilem zeby myslec ze samoboj uratuje cie od problemow
A co może być gorzej?
Dobrze to żydzi wymyślili tworząc islam jako przeciwwagę dla chrześcijaństwa(pamiętamy że nauczycielem Mahometa był rabin), a mianowicie żeby wyznawcy tej bogato kulturowej religii wykonywali upokarzający gest wypinania dupy do nieba, jednocześnje leżąc mordą na glebie, no kurwa genialne, chyba nikt by tego lepiej nie wymyślił
Ten pierwszy nie mógł już widocznie znieść tego upokorzenia i zrobił to co każdy muzułmanin może zrobić dobrego dla ludzkości, czyli przestał istnieć. Ten drugi okazał się kurwą i szybko dał dupy allahowi.
zydzi tez tak sam samo sie modla
Ciekawe czy te 72 są na stałym etacie dla wszystkich wyznawców, czy też w niebie mają 113.04 mld dziewic. Ale to huj. My wierzymy w bramę św Piotra...
różnica jest taka, że brama jest jedna, być może jebitna, ale jedna, a tych dziewic w miliardach liczone ::S
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów