Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierwszy temat i ch*j
Pozdrawiam Szanownych Państwa
Chciałem zakupić sobie płaszcz, więc aby za dużo kasy nie wydać wszedłem na allegro i zacząłem szukać ... to co ujrzały moje popsute wielogodzinnym wpatrywaniem się w ekran komputera oczęta było niesamowicie ciekawe ...
Oto zdjęcie:
Myślę sobie nooo nie ale tytuł aukcji był jeszcze lepszy : Condom Brothers. Po zauważeniu tych 2 rzeczy, czyli czaszki i motywu kondomów musiałem tam wejść(cóż byłby ze mnie za sadol jakbym tego nie zrobił.
Aukcja numer 1: condom brothers 1
Aukcja numer 2: condom brothers 2
po wpisaniu frazy condom brothers w wujka gugle znalazłem coś takiego:
to co kto sobie kupuje płaszczyk lub bluzę
Oryginalny opis (pisownia i interpunkcja bez zmian):
Witam z żalem musze sprzedac nie dokończony projekt BMW E36 GTR DRIFT
samochód nie brał udziału w zadnych zawodach , tylko kilka treningów na torze wiec nie mam mowy o zameczonym driftowozie silnik po swapie z kabrioletu o pezebiegu 90 tyś zespolony ze skrzynia 5biegową o krótkich przełozeniach dyfer z wyzszym przelozeniem co daje mozliwosc bez strzelania ze sprzegla wprowadzic autko w poslizg po wdepnieciu gazu na 3 biegu czyli przy jakiś 120km/h
co uwazam za ŚWIETNY wynik modyfikacji
jest załozone sportowe niskie zawieszenie
powiększony kont skretu rozwiercone mocowania dyfra do półosi i zamontowane wzmacniane wieksze sruby takie same przy piascie
samochód szykowałem w wolnych chwilach wiec nie było to zawrotne tepo wszystko powoli ale dokładnie
zaczołem robic pakiet poszezeń i zderzaków na obecnym etapie sa przygotowane do zalaminowania i obrubki końcowej ..
módł bym tak pisac w nieskończonośc o tym samochodzie
najlepiej przyjechac i samemu ocenic
inni na browara wydawali a ja w kawiarence zostawiłem :-]
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów