📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Wpisałem z ciekawości, bo to drogi sprzęt ale allegro znalazło dla mnie alternatywę
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brawo ty...
Jessuarro69 napisał/a:
Jakie mecyje, jaka afera ? Dziecko puknij się w głowę, wyskoczyło mi coś takiego, uznałem, że to zabawne więc to tutaj zamieściłem. Lepsza taka sytuacja tutaj niż jakieś gówno z kwejka.
Jak ci stara mówi, że na obiad schabowe to też się tak unosisz ? " NO KURWA WIELKIE MI CO JA PIERDOLE ..."
Zieeef.
20 letni gówniarz mówi mi per dziecko. Ha. Dobre.
I nie, nie unoszę się do schabowych bo schabowe w domu ja smażę.
Boom baby!
Velture napisał/a:
Zieeef.
20 letni gówniarz mówi mi per dziecko. Ha. Dobre.
I nie, nie unoszę się do schabowych bo schabowe w domu ja smażę.
Boom baby!
Oho...
21 letni gówniarz zbółdupczył ze 20 letni gówniarz nazwał go gówniarzem
@Velture Zachowujesz się jak dziecko to tak jesteś nazywany i traktowany.
Jeżeli jeszcze mieszkasz z laską to chyba ostatni sygnał dla Ciebie żebyś się nią w końcu zajął. No chyba że nóż kupujesz w tym samym celu?
Algoryt wyszukiwania na allegro od około pół roku jest tak popierdolony, że praktycznie nieużywalny.
Często gęsto po wpisaniu konkretnej nazwy, wyszkuje 3k przedmiotów z danej kategorii, wtedy trzeba walczyć żeby dostać konkretną odpowiedź. Nie wiem kurwa czy on jest zrobiony dla niedojebanych umysłowo ludzi czy co, wpisuję daną frazę- albo jest albo nie ma, a nie jak szukam np. opaski metalowej 50mm to pokazuje 2k trytytek, gumek i pasów transportowych do chuja miłego pana
Często gęsto po wpisaniu konkretnej nazwy, wyszkuje 3k przedmiotów z danej kategorii, wtedy trzeba walczyć żeby dostać konkretną odpowiedź. Nie wiem kurwa czy on jest zrobiony dla niedojebanych umysłowo ludzi czy co, wpisuję daną frazę- albo jest albo nie ma, a nie jak szukam np. opaski metalowej 50mm to pokazuje 2k trytytek, gumek i pasów transportowych do chuja miłego pana
Spojrzcie na kategorie... Gosc szukal czegos w erotyce, pozniej specjalnie zmienil w szukajce na ten noz, ale kategoria zostala i gotowe. Inna opcja to, ze po szukaniu zabawek wpisal ten noz i zmienil kategorie po prawej, w tej wyszukiwarce, a tam hujowo dziala zmiana kat.
qw34rt napisał/a:
Spojrzcie na kategorie... Gosc szukal czegos w erotyce, pozniej specjalnie zmienil w szukajce na ten noz, ale kategoria zostala i gotowe. Inna opcja to, ze po szukaniu zabawek wpisal ten noz i zmienil kategorie po prawej, w tej wyszukiwarce, a tam hujowo dziala zmiana kat.
Wejdz na główną strone allegro, wpisz "nóż balistyczny" i się sam przekonasz. Łatwiejsze to i szybsze niż pierdolenie głupot bez sensu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów