Jako, że jestem daleko o wstawiania materiałów o Ukrainie to akurat ten obrazek idealnie pasuje do wydarzeń i dlatego postanowiłem go wkleić... a więc odpowiednio od lewej to: Kaukaz, Czeczenia, Dagestan, Abchazja, Osetia, Ukraina.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jestem Polakiem i nie mam zamiaru w jakikolwiek sposób walczyć za Ukrainę czy nawet im pomagać ,przez tego rudego cwela niepotrzebnie narobimy sobie kłopotów
Ruda pała się wyrwała, Polska ruskim będzie dana...
@Polnischefuhrer, ja nawet nie mam zamiaru za Polskę walczyć. Nie będę walczył za kraj, który ma mnie w dupie i przez błędy rządzących nie oddam życia za ten śmietnik zwany 'ojczyzną'.
@spiceman, spoko bądź za Polską - jesteś debilem. Nie mamy najmniejszych szans w starciu z Rosją i każda średnio rozumna małpa to pojmuje, a jednak pchamy się tam gdzie nas nie chcą. Głupie bydło wie, że do elektrycznego pastucha się nie podchodzi bo nie ma się szans, a nasz rząd nie... Ja za głupotę innych nie mam zamiaru cierpieć. Tyle, że rząd spierdoli na drugi koniec świata w razie wojny, a to zwykłe szaraki jak ty będą walczyć w sprawie czegoś "większego".
@spiceman, spoko bądź za Polską - jesteś debilem. Nie mamy najmniejszych szans w starciu z Rosją i każda średnio rozumna małpa to pojmuje, a jednak pchamy się tam gdzie nas nie chcą. Głupie bydło wie, że do elektrycznego pastucha się nie podchodzi bo nie ma się szans, a nasz rząd nie... Ja za głupotę innych nie mam zamiaru cierpieć. Tyle, że rząd spierdoli na drugi koniec świata w razie wojny, a to zwykłe szaraki jak ty będą walczyć w sprawie czegoś "większego".
Dopóki te kurwy będą dalej w rządzie nic się nie poprawi ,aż przykro patrzeć na to co się dzieje przez tych pajaców w rządzie bo zwykły obywatel nie ma nic do powiedzenia.
Polityk powinien dbać o interesy swojego państwa ,a nie swoje własne jak to robią POpapracy palikoty i reszta bydła dająca niezły POPiS
Polityk powinien dbać o interesy swojego państwa ,a nie swoje własne jak to robią POpapracy palikoty i reszta bydła dająca niezły POPiS
Black Snake mylisz się to nie Polska ma cię w dupie poprostu to wszyscy Polacy mają cię w odbycie
Polnischefuhrer napisał/a:
Jestem Polakiem i nie mam zamiaru w jakikolwiek sposób walczyć za Ukrainę czy nawet im pomagać ,przez tego rudego cwela niepotrzebnie narobimy sobie kłopotów
Właśnie tak na początku mówili Francuzi i Anglicy 75 lat temu o Polsce
hogg napisał/a:
Właśnie tak na początku mówili Francuzi i Anglicy 75 lat temu o Polsce
Jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Poza tym, że ich mentalnosć się nie zmieniła i wciąż są cwanymi kurwami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów