📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już miałem nadzieje, że na końcu mu się nie uda.
to nic innego jak wspinaczka, ja bym tego nie zrobił, ale jest do chuja wspinaczy co by zrobili to
Najbardziej mnie śmieszy jak ludzie przez pół życia siedzą na siłowni a 2km nie przebiegną. Co mi z tego że w łapie ponad 60 cm jak kondycji, szybkości, zwinności kurwa zero. Wiadomo, każdy chce dobrze wyglądać no ale ćwiczy się też po zdrowie i sprawność fizyczną za którymi idzie oczywiście też wygląd.
Koleś na filmiku prawdziwy kozak a nie ludzie chmury z siłowni.
Ciekawe ile tysięcy godzin spędził na doprowadzeniu swego ciała do takiej formy. W każdym bądź razie imponujące.
kozak, o ile nie był na dopingu
Ktoś wie kiedy wyjdzie gra Ninja Warrior ? Też bym się chętnie powspinał po linach i poskakał po drążkach itp.
Ale jak miał bańkę wygrać to ładniejszą dziewczynę mógł sobie znaleźć
Tysiące godzin ??? Poebało ? Po 1. Jak jesteś szczupły a nie jebany nerd sprzed kompa to rok ćwiczeń i napierdalasz jak ta małpa na drutach. Tyko te wielkie szafokoxy chodzą latami na siłownie i chuj z tego mają.
no w końcu Dżizus więc dokonał cudu
poza tym ...ja pierdolę kurwa! spróbowałem tak zawisnąć na samych palcach przy ścianie ...wytrzymałem całe w chuj 20 sekund. 75 kg... lepiej zacząć się ruszać a nie tylko ruchać - gość starszy ode mnie i mi wmawiają że dziadek jestem -_-
poza tym ...ja pierdolę kurwa! spróbowałem tak zawisnąć na samych palcach przy ścianie ...wytrzymałem całe w chuj 20 sekund. 75 kg... lepiej zacząć się ruszać a nie tylko ruchać - gość starszy ode mnie i mi wmawiają że dziadek jestem -_-
ale bedzie miał pukanko
Filuuuu napisał/a:
Najbardziej mnie śmieszy jak ludzie przez pół życia siedzą na siłowni a 2km nie przebiegną. Co mi z tego że w łapie ponad 60 cm jak kondycji, szybkości, zwinności kurwa zero. Wiadomo, każdy chce dobrze wyglądać no ale ćwiczy się też po zdrowie i sprawność fizyczną za którymi idzie oczywiście też wygląd.
poniewaz kazdy cwiczy w innym celu.jeden cwiczy aby miec duzo miesni inny za to zeby miec ladna rzezbe kolejny zas cwiczy kardio.wiadomo ze ktos kto ma duzo miesni bedzie mial klopot z bieganiem bo jednak dotlenic te miesnie to jest wysilek dla organizmu itd itd
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów