Jak szyba jest oklejona jakąś specjalną folią to możesz swoje urządzenie wbić w suty starej (swojej lub Hala), dzbanie
A mogę twojej bo lubie takie co za darmo dają i nie trzeba się wysilać?
Czegos nie rozumie ...skoro wyjebali w niego chyba ze dwa magazynki, to po kiego grzyba wojalaja jeszcze żeby lapki w górze trzymał ?
Czy strzelali tylko aby narobic hałasu? A może taki kiepsko strzelaja ?
Nie ogarniam ich zachowania,
Czasem cały magazynek to za mało. A już w szczególności, gdy ktoś jest naćpany jak skurwysyn. Do takich to najlepiej z armat jebać, bo są jak rambo
Matoly a jednoo proste urządzenie rozwiązało by problem!
czy boczne szyby nie powinny się posypać? zdaje się że klejona jest tylko przednia... zastanawiające jest również, że nie mają gadżetu do wybiajania szyby, coś jak w autobusie
Widzę że z myśleniem u was słabo :roll
Sam jesteś matoł. To klejona szyba. Możesz sobie w dupe wsadzić ten szpikulec i dobrze pogrzebać, może znajdziesz trochę rozumu.
Sam jesteś matoł. To klejona szyba. Możesz sobie w dupe wsadzić ten szpikulec i dobrze pogrzebać, może znajdziesz trochę rozumu.
Wiesz baranie ze nawet jak klejona to pęknie znacznie szybciej od napierdalania baronem przez 5 minut? Mogę twojej matce wsadzić i wyślę ci filmik.
Nie bo szybą była klejona jak przednia
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów