Stado małp
Stado małp
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale wiesz ze ci biali amerykanie maja nas za najgorsze smieci? Skad sie wziely Polish jokes? Dlaczego Polak to okreslenie pejoratywne w stanach? Myslisz ze wymylali to chinczycy albo murzyni? Otoz nie. Dla bialych amerykanow jestesmy bydlem.. a wy zamiast sie usmiechnac, ze ruscy poprzez 5 kolumne im tak kraj rozjebali to sie tutaj bulwersujecie jakby chodzilo o wasza siostre albo chociaz Polke
Chyba ty. Ja dla nich jestem miszczem.
Mam nadzieję, że dziewucha za odszkodowanie ze szkoły ustawi sobie życie.
A ja mam nadzieję że w Polsce nasze progresywne juleczki niedługo spotka to samo.
Mam nadzieję, że dziewucha za odszkodowanie ze szkoły ustawi sobie życie.
Chuja sobie ustawi bo "white privilege" i jej nie przysługuje oskarżenie małpiatek a co dopiero odszkodowanie.
Wypierdolenie ze szkoły, sądzenie jak dorosłych i duże, duże odszkodowanie dla napadniętej dziewczyny. Tylko drogą eliminacyjną ze społeczeństwa coś zmienia w tych stanach. Bambusy są jak ruscy. Póki czują się bezkarni będą wozić się i coraz bardziej szkodzić normalnym ludziom.
Pewnie będą się bali podjąć jakieś kroki wobec czarnych bo ich posądzą za rasizm. Dziewczyna pewnie chuja dostanie, a nie odszkodowanie, niestety
Ale wiesz ze ci biali amerykanie maja nas za najgorsze smieci? Skad sie wziely Polish jokes? Dlaczego Polak to okreslenie pejoratywne w stanach? Myslisz ze wymylali to chinczycy albo murzyni? Otoz nie. Dla bialych amerykanow jestesmy bydlem.. a wy zamiast sie usmiechnac, ze ruscy poprzez 5 kolumne im tak kraj rozjebali to sie tutaj bulwersujecie jakby chodzilo o wasza siostre albo chociaz Polke
Chyba masz coś nie tak z główką. Ruscy przez piątą kolumnę kraj im rozjebali, co ty bredzisz?
Macie na myśli tych wszystkich białych ltorzy się tylkoprzyglądają jak jest nierowna walka?
Ludzie bez honoru
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów