Angielski na poziomie komunalnym.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up Proszę bardzo
Po przetłumaczeniu traci to sens, ale jest na to sposób.
''20 lat temu mieliśmy Johnny'ego Cash'a, Bob'a Hope'a i Steve'a Jobs'a . Teraz nie mamy pieniędzy ["Cash"], nadziei ["Hope"] i pracy ["Jobs"]. Nie pozwólcie umrzeć Kevin'owi Bacon'owi ["Bekonowi/Boczkowi"]!"
Po przetłumaczeniu traci to sens, ale jest na to sposób.
''20 lat temu mieliśmy Johnny'ego Cash'a, Bob'a Hope'a i Steve'a Jobs'a . Teraz nie mamy pieniędzy ["Cash"], nadziei ["Hope"] i pracy ["Jobs"]. Nie pozwólcie umrzeć Kevin'owi Bacon'owi ["Bekonowi/Boczkowi"]!"
Jak by Beconu zabrakło to było by słabo ;(
- Kiedyś, gdy umarł Lenin, umarł i leninizm... Kiedy umarł Stalin, umarł stalinizm...
- Dziadku Onanie, nie umieraj!
Umiera stary Gruzin. Przy łożu śmierci siedzi jego wnuk. Umierający mówi:
- Kiedyś, gdy umarł Lenin, umarł i leninizm... Kiedy umarł Stalin, umarł stalinizm...
- Dziadku Onanie, nie umieraj!
JebaćLudzi napisał/a:
Czyli nawet twoja mama rozumie?
Za pojazd po rodzicach chuj Ci w dupę i kotwica w plecy.
Za pojazd po rodzicach chuj Ci w dupę i kotwica w plecy.
Jaki kurwo pojazd? pytam tylko czy jego stara rozumie ty brudna ruro Wkurwiają mnie takie zjeby że zaraz cisną na tych co nie rozumieją po angielsku śmieciu zajebany.
za pojazd po mnie chuj ci w dupe na sucho i trzy zgniłe jabłka
JebaćLudzi napisał/a:
Jaki kurwo pojazd? pytam tylko czy jego stara rozumie ty brudna ruro Wkurwiają mnie takie zjeby że zaraz cisną na tych co nie rozumieją po angielsku śmieciu zajebany.
za pojazd po mnie chuj ci w dupe na sucho i trzy zgniłe jabłka
Nie lubię zgniłych jabłek
"Jestem twardy! Oglądam tylko sadistic, best gore i rzucam komentarze jak prawdziwy twardziel kiedy na filmie zdechnie chomik lub kot! Każdemu bym wpierdolił, wszędzie zrobił porządek WHOA! Jestem Bruce Lee! Kwejka oglądają tylko gimbusy i cioty"
Wiemy, wiemy..
Racja, nie wiem jak, ale skomentowałem nie ten post co trzeba...
Tylko żeby mieć Bacon trzeba mieć też Cash, a jak nie ma Jobs to nie będzie tez Bacon
Miej na wszystko wyjebane, a będzie Ci dane
Kurwa a czytać to Ty potrafisz? 4 osoby to już wyjaśniły wyżej...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów