Materiał pokazuje przerażającą ilość odpadów wyrzuconych na piękną plażę Medano w Cabo San Lucas w Meksyku, po niewielkiej burzy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
doopa napisał/a:
a darmozjady we więzieniach ...
Poczta zatrudniła więźniów do sortowni paczek. Niektóre dziwnym trafem zostały opróżnione. Coś sporo towaru im się do rąk kleiło.
Jeszcze by śmieci ukradli...
teraz to zapakują do worków i wypierdala z drugiej strony wyspy
Jak kilo plastiku będzie kosztował dolara problem rozwiąże się sam.
Oni chcą oceany i morza czyscic a tu wystarczy koparka na plaże jechac... problem rozwiazany.
Argeusz napisał/a:
@up dokładnie kurwa! Wszyscy powyżej zastanawiają się, skąd to się wzięło? Dlaczego tak jest? Bo wpierdalamy na potęgę, wyrzucamy śmieci, wpierdalamy jeszcze więcej, robicie dzieci, te dzieci też wpierdalają a śmieci rozkładają się tysiące lat. Wyobraźcie sobie, że jak wyrzucacie je do kubła to one nie wyparowują w magiczny sposób. Wszystko co widzicie na tych filmach to tylko i wyłącznie wina ludzkości, czyli NASZA.
Zgadza się tylko, że w krajach białych ludzi nikt nie wypierdala śmieci do rzeki, lasu czy do morza...
Biały człowiek względnie utrzymuje w swoim środowisku czystość.
Robienie chlewu to domena dzikich o karnacji skóry od RAL 1001 do RAL 3007.
Up
Masz może numery ICA bo nie mam wzornika RAL i nie mogę sprawdzić o jakich kolorach piszesz.
Masz może numery ICA bo nie mam wzornika RAL i nie mogę sprawdzić o jakich kolorach piszesz.
@Abraxus pewny jesteś? Wybierz się kiedykolwiek w pieszą wycieczkę wzdłuż jakiejkolwiek drogi przez las i napewno zmienisz zdanie. Jedź nad polskie morze do większej miejscowości i zobacz jak wyglądają plaża i wydmy. Pojedź na Mazury i poprzyglądaj się brzegom jezior. Więc wybacz, ale też do czyścioszków nie należymy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów