18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
tranzystor 2013-08-04, 10:48 1
Coraz więcej okrucieństwa w tych reklamach Danio
Zgłoś
ru_ziolo 2013-08-04, 11:11 2
Amunicja do shotguna ? A do innej gładkolufowej nie podejdzie ?
Pokolenie COD.
Zgłoś
PolityczNiePoprawny 2013-08-04, 11:43
Kurwa, normalnie jak w Killingfloor!

Tak, Tak jestem: antysemitą, ksenofobem, homofobem, islamofobem, rasistą, szowinistą, nacjonalistą i huj ci w łeb lewaku ;D
Zgłoś
L................o 2013-08-04, 11:50 1

Tu macie jeszcze w sloł mołszyn
Zgłoś
flash160 2013-08-04, 12:59 1
Severitus napisał/a:

Ta amunicja to chamstwo w czystej postaci
Jeśli cel jest ubrany w palne ubranie(a jakie nie jest palne ) to ubranie staje w płomieniach przez co nawet jak koleś przeżyje postrzał to i tak padnie i dostanie pierdolca oparzeniowego. Dodaje filmik prezentujący pokaz na manekinie.

Siano mu się podpaliło, gdzie drugi filmik jak gasi pożar?
Zgłoś
N1xX 2013-08-04, 17:28 2
youtu.be/FbsgHbXubGU?t=1m30s

Do Glocka tez pasuje
Zgłoś
s................f 2013-08-04, 21:01
fri.K napisał/a:

Jeśli to kopie tak, jak 12 g slug to szacun za częstotliwość + celność.

kaliber .12 nie oznacza 12 gram pocisku, tylko 1/12 funta materiału miotanego czyli loftki czy jak to się tam nazywa
Zgłoś
czaspogardy 2013-08-05, 1:38
Dobra to ja mam dwa pytania:

za ile?
gdzie?
Zgłoś
ciastekPOGROMCA 2013-08-05, 13:43
przydałoby mi się na epidemię zombie
Zgłoś
hanysiontko 2013-08-05, 15:16
Metal Slug jak sie patrzy
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów