📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MatiLodz napisał/a:
Andrzejowi sie podobalo ciekawe ile by jezdzil taka m3 w serii ma 321koni o ile dobrze pamietam;]
321KM miała M3 E36, to ma 4.0l 420KM.
bobasse napisał/a:
Jeśli to prowokacja to udana
A jeśli nie... To filmik nie jest przerzucony tylko jest to angielska wersja pojazdu.
Po czym wnosisz ze angielska wersja? jest zaparzacz do herbaty w niej? To że kiera jest po prawej nie znaczy że to jest anglik... Dałbym piwo, ale ta muzyka...
Tomeczek chyba pożałował.
axtxn napisał/a:
Po czym wnosisz ze angielska wersja? jest zaparzacz do herbaty w niej? To że kiera jest po prawej nie znaczy że to jest anglik
Dobrze! Niekoniecznie wersja angielska - wersja z kierownicą po prawej stronie... Chodziło o powód
heh, Żary, od razu widać
daje piwko bo to dzięki ludziom takim jak andrzej hard jest pełen mięcha
a pewnie pojeździłby do pierwszego powrotu w ośmiu z dyskoteki
a pewnie pojeździłby do pierwszego powrotu w ośmiu z dyskoteki
zakazac powinni sprowadzania tych jebanych anglikow, przy pierwszym wyprzedzaniu sie gosc rozjebie. Ale wies sie jara jak za 2 tys mniej sobie kupi bmke z kierownica po stronie pasazera...
sie kurwa andrzej nie rozjebał - nie ma browara.
aczkolwiek , jak poprzednicy uważam, że powinno się zabronić sprowadzania wieśniakom takich fuir z kółkiem po prawej bo to się źle kończy w 69% przypadków. większość landroverów na allegro to przekładki
aczkolwiek , jak poprzednicy uważam, że powinno się zabronić sprowadzania wieśniakom takich fuir z kółkiem po prawej bo to się źle kończy w 69% przypadków. większość landroverów na allegro to przekładki
Ło! Ty on dopierdala! Wiem o co chodzi z tym "M"! On dopierdziela, zamiast już yyy wiesz jak to jest. Wiesz jak to jest w normalnych autach jak już masz dużą prędkość na małym biegu to on ci zwalnia nie? A on ci dopierdziela w tej Mce. Genialne wytłumaczenie technologii.
up@ widzisz kolego nie wszyscy w Anglii zapierdalają na zmywaku. Facet widocznie pracuje i żyje na wyspach. W odwiedziny do rodziny zapewne wybrał się jegomść.
up@ widzisz kolego nie wszyscy w Anglii zapierdalają na zmywaku. Facet widocznie pracuje i żyje na wyspach. W odwiedziny do rodziny zapewne wybrał się jegomść.
hawajski napisał/a:
ja mam e39 525sdi i nie ma czym jechać
Fajnie
Ja mam Opla Astre w kombiku i jeździ...dalej pochwalcie sie co wy macie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów