18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Anders Breivik
Cavaran • 2012-04-19, 9:03
- Czym różni się Anders Breivik od polskich piłkarzy?
- Breivik potrafi strzelać.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Matuch90 2012-04-20, 15:58 10
A co ? Breivik może nie jest patriotą ? Pewnie, że jest ! I to tak wielkim, że aż zajebał prawie 80 osób, bo wiedział co się szykuje w Norwegii i Europie. Zbrodnia brutalna, niech go spalą, ale kto wie, czy za 10 lat twarz tego człowieka nie będzie twarzą bohatera. Nie chciałbym doczekać takich dni, lecz Europa idzie w złym kierunku. Niedługo białym ludziom będzie się obcinać głowy w ich domach., ponieważ każda mniejszość, która stanie się większością, chce władzy. A wszystko idzie po prostej linii, żeby za kilka lat było 10 razy więcej muzułmanów, niż jest dzisiaj. Na razie zgrywają łagodnych, chcą pokojowo budować meczety, dostają co raz więcej praw, coraz więcej zakazów dostajemy my, względem takich mniejszości, a oni z roku na rok masowo się osiedlają i będą się osiedlać, bo im na to pozwalamy. Nie chce mi się rozwodzić teraz nad ich kulturą, ale wystarczy wiemy jak to wygląda. Dzicz kurwa i tyle. Ja osobiście nie chce tego u siebie. I cieszy mnie fakt, że w tej naszej burackiej polskiej mentalności, zamkniętej na świat i ludzi, istnieje duży plus. Nie wyrażamy zgody na to, żeby przyznawać im co raz więcej praw i osiedlać ich tak jak w innych krajach europy. Choć i z czasem powoli ta obrona i u nas zanika. Mam nadzieje, że obronimy się przed tą inwazją ludzi, którym musimy lizać dupy w imię walki z dyskryminacją rasową i religijną , ludzi którzy ściągają tutaj całymi rodzinami, zapładniają "nasze" kobiety i powoli wprowadzają swoje zasady. Ludzi, którzy w swoim kraju nie mieliby oporów ani przeszkód, żeby ukamienować na ulicy białego człowieka, albo go podpalić, czy obciąć mu głowę za kolor skóry, czy wiarę, bo takie mają prawa.
Breivik to pojeb i morderca, ale zarzucanie mu braku logicznego działania, jest ignorancją. Amen.
Zgłoś
itachi666 2012-04-20, 22:20 1
Matuch zgodze sie z Toba, lecz jedna rzecz mi nie pasuje. Za 10 lat nie zdołają nic zrobić, wciąż bedzie ich za mało.Sądze iż bedzie to proces bardziej długoterminowy, zanim zdążą się porządnie namnożyć kolokwialnie mówiać minie jeszcze troche czasu.
Zgłoś
Matuch90 2012-04-21, 13:32
Cofnij się w pamięci i źródłach 10 lat do tyłu i zobacz jak to wyglądało wtedy, a jak wygląda dzisiaj. A każdego roku napływ jest większy niż w ciągu dwóch ubiegłych lat. Za dziesięć lat, nawet jeśli nie będzie i w okolicach 40% to i tak zacznie się robić nieciekawie.
Zgłoś
qbamatus 2012-04-22, 0:05 1
Jakoś twarz hitlera nie stała się twarzą bohatera, podobne rozumowanie
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem