Przypomnienie z okazji dzisiejszej walki z Saletrą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
uwielbiałem oglądać walki Gołoty, piękne lata 90siąte
:]
Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
:]
Jak oglądam jego walki to przypomina mi się cała rodzina przed telewizorem, te emocje, ta atmosfera, to było coś!
00:42 skaczący ze szczęścia facet w okularach na godzinie 2 w zielonym/czarnym sweterku to Pershing- przywódca gangu pruszkowskiego, którego Andrew był kiedyś ochroniarzem. Postawił na Gołotę wtedy 100 tyś $ i przegrał bo Gołota oddał walkę chyba dwie rundy przed końcem prowadząc na punkty.
Piwko za utwór
Za Gołotę nalezy sie jedna wielka cysterna piwa!! Nasz czlowiek jako pierwszy tak zajebiscie oklepywal mordy tym czarnychom wielki szacunek dla Wielkiego czlowieka :]
już raz watę w mieście kręcił...i chyba tak będzie dalej....Jędrula-)
za Andrzeja piwo, mam sentyment do niego. Żal mi go, mógł wybić się na szczyt, ale zawistne kurwy nie pozwoliły. Dożywotni respekt
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów