Turcja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Turcja
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
biegu86 napisał/a:
Ja pierdole co z Wami. Gość wyłapuje KO a wy Tu od razu że gość nie żyję.
Chuja mu sie pewnie stało. Wstanie, kilka dni poboli głowa i tyle.
To wina tego serwisu, ryje baniak, czyni człowieka pesymistą, wszędzie widzi trupy......Chociaż w tym przypadku miałem na myśli odcięcie od rzeczywistości niż prawdziwy zgon, chociaż zawsze jest nadzieja😇
BlackSadolRazor napisał/a:
Uuu, ciekawie zatrzęsły się nóżki 😀 Nerwy w mózgu poprzerywało
Nie sądze raczje po tych ,,soccerkikach' gówno kręgosłup połamało . Tak czy siak serio że mu koze wyruchał.... nigdy nie zrozumiem tej społeczności
PsikutaBezS napisał/a:
Będą go ruchać w więzieniu bo to jest Turcja. A wszyscy Turcy to brodacze czyli pedały...
Ktoś widzę ma pewne doświadczenia:)))
Wy też zauważyliście, że jak ktoś dostaje nokaut lub całe szczęście umrze to im się nogi zakładają jedna na drugą? XD
chyba tobie
Gówno prawda
Wstrząs mózgu silny z przemieszczeniem struktury okołomózgowej.
[ Dodano: 2024-10-16, 12:28 ]
KewinDeBrujne napisał/a:
Ktoś widzę ma pewne doświadczenia:)))
Pewno siedział z pięć lat z nimi to wie doskonale,
Wydaje mi sie, że jego rece po uderzeniu, gdy padl na ziemię ulozyly się w tej pozycji co na zdjęciu co wskazuje na poważne uszkodzenie mózgu
ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK559135/figure/article-20280.image.f1/
Jak przetlumaczycie ta strone to tam jest napisane o co chodzi
medlineplus.gov/ency/article/003300.htm
ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK559135/figure/article-20280.image.f1/
medlineplus.gov/ency/article/003300.htm
Aabccab napisał/a:
Wydaje mi sie, że jego rece po uderzeniu, gdy padl na ziemię ulozyly się w tej pozycji co na zdjęciu co wskazuje na poważne uszkodzenie mózgu
po polsku sztywność z odkorowania... nie wiem po co używasz angielskiej terminologii
O jebana. Uwaga pod koniec drze ryja świnia
tak zawsze jest z tymi kozakami, dopóki tragedia się nie wydarzy to wszyscy wielcy twardziele, a potem obsrane gacie
zodwyk napisał/a:
po polsku sztywność z odkorowania... nie wiem po co używasz angielskiej terminologii
Już spieszę z wytlumaczeniem, dlaczego użylem takiej terminologii.
Zrobiłem to, ponieważ nie znalem kurwa innej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów