📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
omg jaki człowiek pierwotny, i fight, i fight, i eat, i pudzian, i eat, i fight
ale kiep.
Pudzian to wcale nie taki prymityw bo nie wiem czy wiecie ale ma on skończone studia. Ale tak BTW to nie wiem co to za studia jak angielskiego tam nie uczą
Krzysztof_Jarzyna napisał/a:
Napalm jestes jeszcze wiekszym kiepem niz Pudziek
Muszę przyznać, że Twoja elokwencja wywarła na mnie, człowieka pochodzącego ze wsi ogromne wrażenie, no cóż... proweniencja wymusza na nas stosowną postawę, nie prawdaż Panie Warszawiaku?
nawet nie słuchał co mu dziennikarz mówił, bo by nie zrozumiał tylko swoje: 'ein hundert twenty procent'
Napalm napisał/a:
ręce opadają, jak się was czyta... facet specjalizuje się w sportach siłowych i jest w tym dobry... czy również drwicie z Tesli, czy Newtona, z uwagi na ich wątła posturę ciała?
Tak, Platon np. miał budowę ciała atlety.
Z tym że posturę i ciało to każdy debil może sobie wyrobić, a każdy sportowiec intelektu sobie nie wyćwiczy. Wtedy najlepiej siedzieć cicho. Jakby ludzie o wątłej posturze brali się za ciężary to też by z nich drwiono. Tak samo jak drwi się z ludzi którzy myślą, że w walce wręcz liczy się tylko siła.
co po niektórzy dalej nie wiedzą czemu śmiejmy się z pana Mariusza Pudzianowskiego i dlaczego powstała grupa go nie szanująca - śpieszę z pomocą!
Po tym jak osiągnął sukces w Strong Man'ach - dzięki swojej wielkiej sile, zajął się biznesem, to dobrze - trzeba myśleć przyszłościowo!
Wystąpił w kilku reklamach, no kurwa, kto by nie wystąpił, łatwe pieniądze!
Potem jednak zamarzył o telewizyjnej karierze, zaczął być celebrytą, który tańczy, śpiewa, recytuje - no tutaj już bez jaj...
a jeszcze później zamarzyło mu się zostać potężnym wojownikiem, tyle, że.... pomyślał: po cóż mi treningi ho ho jestem najsilniejszy, lepiej jeszcze pochałturze..
TADAM!
Po tym jak osiągnął sukces w Strong Man'ach - dzięki swojej wielkiej sile, zajął się biznesem, to dobrze - trzeba myśleć przyszłościowo!
Wystąpił w kilku reklamach, no kurwa, kto by nie wystąpił, łatwe pieniądze!
Potem jednak zamarzył o telewizyjnej karierze, zaczął być celebrytą, który tańczy, śpiewa, recytuje - no tutaj już bez jaj...
a jeszcze później zamarzyło mu się zostać potężnym wojownikiem, tyle, że.... pomyślał: po cóż mi treningi ho ho jestem najsilniejszy, lepiej jeszcze pochałturze..
TADAM!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów