18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Koperek 2010-06-12, 19:22
@Tomor
Taka różnica że Gołota siedział długo w stanach...
Zgłoś
grauper 2010-06-12, 19:30 2
A na chuj mu Angielski ?? Ma w łapach i napierdala
Zgłoś
kurtz333 2010-06-12, 19:32 24
omg jaki człowiek pierwotny, i fight, i fight, i eat, i pudzian, i eat, i fight
Zgłoś
Krzysztof_Jarzyna 2010-06-12, 19:38 1
ale kiep.

Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!
Zgłoś
Napalm 2010-06-12, 19:47 2
ręce opadają, jak się was czyta... facet specjalizuje się w sportach siłowych i jest w tym dobry... czy również drwicie z Tesli, czy Newtona, z uwagi na ich wątła posturę ciała?
Zgłoś
i_am_flow 2010-06-12, 20:15
" handret procent handret tueny procent "
Zgłoś
Krzysztof_Jarzyna 2010-06-12, 20:33
Napalm jestes jeszcze wiekszym kiepem niz Pudziek

Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!
Zgłoś
M................r 2010-06-12, 20:33
@Napalm no ba xd
Zgłoś
C................r 2010-06-12, 21:01
stara się
Zgłoś
H3sus 2010-06-12, 22:02
Pudzian to wcale nie taki prymityw bo nie wiem czy wiecie ale ma on skończone studia. Ale tak BTW to nie wiem co to za studia jak angielskiego tam nie uczą
Zgłoś
Napalm 2010-06-12, 23:10
Krzysztof_Jarzyna napisał/a:

Napalm jestes jeszcze wiekszym kiepem niz Pudziek

Muszę przyznać, że Twoja elokwencja wywarła na mnie, człowieka pochodzącego ze wsi ogromne wrażenie, no cóż... proweniencja wymusza na nas stosowną postawę, nie prawdaż Panie Warszawiaku?
Zgłoś
Gryps44 2010-06-12, 23:40
Jaki on jest kurwa popierdolony.... Ehhh
Zgłoś
buczek 2010-06-13, 0:36
nawet nie słuchał co mu dziennikarz mówił, bo by nie zrozumiał tylko swoje: 'ein hundert twenty procent'
Zgłoś
kurtz333 2010-06-13, 3:36
Napalm napisał/a:

ręce opadają, jak się was czyta... facet specjalizuje się w sportach siłowych i jest w tym dobry... czy również drwicie z Tesli, czy Newtona, z uwagi na ich wątła posturę ciała?

Tak, Platon np. miał budowę ciała atlety.
Z tym że posturę i ciało to każdy debil może sobie wyrobić, a każdy sportowiec intelektu sobie nie wyćwiczy. Wtedy najlepiej siedzieć cicho. Jakby ludzie o wątłej posturze brali się za ciężary to też by z nich drwiono. Tak samo jak drwi się z ludzi którzy myślą, że w walce wręcz liczy się tylko siła.
Zgłoś
Flo 2010-06-13, 9:02
co po niektórzy dalej nie wiedzą czemu śmiejmy się z pana Mariusza Pudzianowskiego i dlaczego powstała grupa go nie szanująca - śpieszę z pomocą!

Po tym jak osiągnął sukces w Strong Man'ach - dzięki swojej wielkiej sile, zajął się biznesem, to dobrze - trzeba myśleć przyszłościowo!

Wystąpił w kilku reklamach, no kurwa, kto by nie wystąpił, łatwe pieniądze!

Potem jednak zamarzył o telewizyjnej karierze, zaczął być celebrytą, który tańczy, śpiewa, recytuje - no tutaj już bez jaj...

a jeszcze później zamarzyło mu się zostać potężnym wojownikiem, tyle, że.... pomyślał: po cóż mi treningi ho ho jestem najsilniejszy, lepiej jeszcze pochałturze..

TADAM!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów