📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cokolwiek by nie było to leje się żółć, że dziadek leci a nie syn, że dziecko czarne, że nie mówi jeszcze po polsku...
Jakże to polskie...
Jakże to polskie...
moi dziadkowie poumierali już, ale wiem, że ojciec dla mnie nawet czegoś takiego by nie zrobił fajnie jest pooglądać fajne życie
dajpieniadza napisał/a:
Reklama jest tragiczna. Dziadek jedzie do syna do Anglii na święta.
Pierdolisz.
Po pierwsze - reklamą nazwałbym pierdolenie głupich cip przez 15 sekund o proszku do prania jaki to on jest zajebisty, że nawet Graża wkładasz do pralki spodnie zawiązane na supeł, a wyciągasz wyprasowane - takie cuda.
To co tutaj widzimy to krótka historia jakich wiele w Polsce - ludzie, często dzieci, są na wypizdowach w obcych krajach, starają się ułożyć swoje życie, bo ojczyzna nie oferuje im tego, co u Niemca czy Angola można mieć jebiąc nawet jako niewolnik.
Ta super sielanka na obczyźnie jednak zawsze jest okupiona rozłąką z bliskimi, a w tym filmiku właśnie ukazane jest jak ojciec postanawia spędzić święta z synem, jego kobietą i wnukiem, którego wcześniej nie widział, pomimo zostawienia w domu żony i psa. Dodatkowo stary podchodzi do tego z werwą, zaczyna uczyć się języka od podstaw...
Moim zdaniem filmik jest zajebisty. Wieje od niego ciepłem, miłością i nawet trochę świętami. Niestety żyjemy w takich czasach a nie innych, a takie rzeczy jak przedstawione na filmiku są bardzo częste.
Autorowi komentarza powyżej proponuję iść do matki, poprosić o dychę i spierdalać sprzed kompa.
Co jak co, ale czarnucha to się na końcu nie spodziewałem
"Reklama jest tragiczna. Dziadek jedzie do syna do Anglii na święta."
Tragiczna bo wnuczka jest czarna
Tragiczna bo wnuczka jest czarna
Kurwa uroniłem łze, nie dlatego ze chłop niewolnice puknął i wyszedł mały diabeł, ale dlatego że sam mieszkam w Anglii i nie będę się widział z rodziną na święta...
Co wy z sadola robicie?!
Co wy z sadola robicie?!
nie dość że kutasi mają prowizje 10% w wielu aukcjach( jakie kurwa mialem zdziwienie ze do zaplaty 100zl prowizji...) to jeszcze sieją jakąś pojebaną propagande....
polski dziadzio samotny, syn w anglii z murzynem i niby taki happy?
buhahahahaha witaj Ebay!
polski dziadzio samotny, syn w anglii z murzynem i niby taki happy?
buhahahahaha witaj Ebay!
Strasznie smutne... Jak do tego zobaczyłem czarne dziecko to się popłakałem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów