📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Do wexors : Nie napisalem : jebac REPREZENTACJE niemiec w piłkę nożna, tylko jebać niemców . ELO
lakusjo napisał/a:
Do wexors : Nie napisalem : jebac REPREZENTACJE niemiec w piłkę nożna, tylko jebać niemców . ELO
kolejny niedorozwój co potrafi tylko oczerniać tamten naród. Widać że nigdy nie byłeś tam czy w innym kraju zachodnim. Ja tam byłem i o wiele lepiej się tam żyje niż w naszym zasranym kraju zwanym Polską.
SQT napisał/a:
Widać że nigdy nie byłeś tam czy w innym kraju zachodnim. Ja tam byłem i o wiele lepiej się tam żyje niż w naszym zasranym kraju zwanym Polską.
Ja byłem za granicą i niemców nienawidzę
teraz to sie wszyscy czepiają bo jebac niemców mozna teraz podciągnać pod rasizm, albo antysemityzm, albo jakies ruchy anty polskie ...
Antylewak_1920 lubie lubie teorie spiskowe ale tego to bym po zajebistym ojcu nie wymyslil. Po nicku sadze, ze uwazasz iz Zydzi rzadza swiatem i Kaczynski chce tylko dobra dla Polski?
SQT no to co jeszcze robisz w tym "zasranym kraju'? Wypad z powrotem do tej twojej krainy mlekiem i miodem płynącej. Znajdź sobie robote przy zmienianiu pieluszek jakiegoś 90cio letniego niemca wspominającego dobre czasy w Wehrmachcie i co miesiąc całuj po rękach urzędników z opieki społecznej dających ci 1300 euro na życie i mieszkanie w szregowcu. A po ciężkim dniu pracy z pampersami wchodź na polskie fora i wychwalaj pod niebiosa dobrodziejstwa życia na zachodzie... Żygać mi się chce na widok takich jak ty i tej waszej pseudo poprawności politycznej.
na tym mundialu było wiele pomyłek sędziów ale teraz przeszli samych siebie kurwa... :/ a tak chciałem Anglików w ćwierćfinale ehh
I takim oto sposobem FIFA będzie rozpatrywać faul Davida Villi, a nie rażące pomyłki sędziów. Pięknie, kurwa, pięknie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów