KlinikaAborcyjna napisał/a:
wyborcza jego mać......................
Dodałbym tylko, że jak wchodziły ponownie gimbazy to nauczyciele też masowo pierdolili o tym jakie to chujowe i po co ruszać skoro 8+4 jest ok tak jak jest.
Jestem pierwszym rocznikiem gimnazjum po reformie (86r.) i pamiętam jak dziś, że nauczyciele pierdolili i pierdolili przez 3 lata w liceum jakie to gimnazja są chujowe i oni teraz muszą w 3 lata wpierdolić nam do łbów 4 letni materiał bo 3 letnie gimnazja rozciągnęły tylko program 7 i 8 klasy na 3 lata.
I tak kurwa pierdolili i pierdolili codziennie jebani to nagle im się kurwa zmieniło i po 20 latach nagle kurwa uznali, że gimnazja są super? Nie. Chodzi o hajs tylko.
Dodam tylko, że chodziłem do jednego z najlepszych liceów w Polsce więc to nie było pierdolenie pani od religii w jakiejś podrzędnej ruderze tylko to było pierdolenie nauczycieli, którzy uczyli wcześniej wielu znanych i lubianych - którzy teraz publicznie pierdolą w telewizji.
Teraz kurwa mają rozkminę co pierdolić bo z jednej strony pierdolili ilu to nauczycieli straci pracę a z drugiej codziennie w esce słucham jak w warszawie brakuje nauczycieli nawet do przedszkola a zarobki rzędu 4 kafle na rękę nie zachęcają.
No to ja bardzo kurwa przepraszam ale jeśli z jednej strony słyszę, że nauczyciel zarabia tyle co jakiś chujek w maku i wielkie hur dur bo to mało a z drugiej słyszę, że w jednym mieście Polski szukają nauczycieli do przedszkola czyli dosłownie do nauki pisania i czytania max, oferując 2x tyle co pierdolą w mediach, że niby zarabiają, to przepraszam bardzo ale coś mi tu nie pasuje.