Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bez ich solidnego wsparcia i admina z logami to możesz sobie pomarzyć.
Usłyszałeś w TV że kogoś po IP policja znalazła i myślisz mądralo że to wykonalne tak po prostu z domu.
No nieźle. Sztaby wyborcze działają w najlepsze a osły wierzą, że na Sadolu to samą prawdę ludzie publikują. Wbijcie sobie do łbów, że na Sadolu i innych tego typu wszelkiej maści polityczne wstawki dodają ludzie odpowiedzialni za kampanie polityczne albo firmy przez nich wynajęte.
Tak, ja pracuję dla PO za kilo szczawiu za miesiąc.
Ludzie! Proszę, znajdźcie mi go po IP.....
Chcesz mu DoSa posłać? ale ty to zły jesteś...
Awionetka pod warszawą ŚCINA stalową latarnię ale duży samolot pasażerski rozlatuje się na kawałki po zawadzeniu o szczyt drzewa. Rozjebał się inny tupolev w lesie - większość osób przeżyła, tutaj kwestionują, że ktokolwiek jeszcze żył na miejscu katastrofy.
Seems legit.
wolę anie z zespołem macierewicza niż komorowskiego z zespołem tuska
no to masz fajne rozeznanie w polityce, zupelnie jakbys wybieral miedzy kila a rzerzaczka
A Papałę zabił przypadkowy złodziej samochodów który połaszczył się na jego lanosa. Tak bardzo wkręcił go ten lanos, że postanowił zajebać generała policji i z podniecenia zostawił to auto.
Awionetka pod warszawą ŚCINA stalową latarnię ale duży samolot pasażerski rozlatuje się na kawałki po zawadzeniu o szczyt drzewa. Rozjebał się inny tupolev w lesie - większość osób przeżyła, tutaj kwestionują, że ktokolwiek jeszcze żył na miejscu katastrofy.
Seems legit.
O Papale nie wypowiadam się. Ta sprawa jest tak dziadowsko prowadzona, że nigdy nie dowiemy się jak było naprawdę.
Co do samolotów: pomyśl zanim coś napiszesz. Awionetka przy prędkości 100 km/h trafiła w ziemię i sunąc zgięła blaszaną latarnię.
W Rosji w las wjechał Tupolew 204, czyli większa i mocniejsza konstrukcja.
Natomiast w Smoleńsku Tu-154 mając na liczniku 250 km/h próbował oddalić się od ziemi na pełnym ciągu.
Widzisz różnice?
Nie jestem "wyznawcą" zamachu. Uważam tylko, że całe śledztwo zostało przeprowadzone na odpierdol czy raczej ktoś coś chciał zatuszować. Niekoniecznie zamach - może coś spierdolili nieumyślnie na przeglądach w Rosji i chcieli to ukryć?
Z drugiej strony jeśli do rządowego samolotu kanclerz Niemiec wlazł zupełny random, nawet tam nie pracujący i siedział w nim 2 godziny to tym bardziej za możliwe uważam to w Polsce gdzie wszyscy mają więcej luzu. Sekielski wniósł bombę do sejmu - zatem gdzie jest problem w tym, żeby jakiś BOR-owik podmienił np. gaśnicę w samolocie? [JEŚLI to byłby zamach].
Jakby chcieli ustalić przyczynę katastrofy to powołaliby komisję NATOwską, spakowali wrak samolotu i grzebali tam w ziemi przez 3 miesiące. No ale nie chcieli dlatego teraz nawet teoria z UFO znajdzie jakieś logiczne umocowanie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów