Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 9 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wheresally 2013-09-30, 3:38 4
@Pącki Typowy wyborca PO. Po IP to sobie możesz jego prowidera znaleźć. Netię , Toyę albo inny syf.
Bez ich solidnego wsparcia i admina z logami to możesz sobie pomarzyć.

Usłyszałeś w TV że kogoś po IP policja znalazła i myślisz mądralo że to wykonalne tak po prostu z domu.
Zgłoś
człowiek_zły 2013-09-30, 6:47 7
PiS to takie same kurwy jak PO, PSL czy SLD. Wszyscy oni to złodzieje-socjaliści. Powinni wisieć na gałęziach razem z rodzinami i sympatykami.
Zgłoś
slig01 2013-09-30, 7:21 1
No nieźle. Sztaby wyborcze działają w najlepsze a osły wierzą, że na Sadolu to samą prawdę ludzie publikują. Wbijcie sobie do łbów, że na Sadolu i innych tego typu wszelkiej maści polityczne wstawki dodają ludzie odpowiedzialni za kampanie polityczne albo firmy przez nich wynajęte.
Zgłoś
Lord_Viader 2013-09-30, 7:29 2
Nie ma PO, PiS, SLD i innych - to wszystko jest jedną, wielką, szczęśliwą rodziną (a że czasami brzoza stanie na drodze to inna sprawa), która trzyma się kurczowo koryta i udaje zróżnicowanie.
Zgłoś
Sayagin666 2013-09-30, 7:44 15
Do fanatokow PO i sympatykow PiS : dajcie na luz, chociaz tutaj do jasnej cholery. Jesli chodzi o Macierewicza to moglbym zalozyc sie ,ze 99.9% majacych o nim zle mniemanie i na jego nazwisko pojawia im sie w glowie haslo SWIR - nawet nie widzialo 1 z jego konferencji. Nie jestem jego fanem ale zdarzylo mi sie obejrzec kilka z jego konferencji, spotkan (okolo 1.5h kazde, czasem dluzej a czasem krocej) i wyobrazcie sobie ,ze sie zdziwilem. Nie jest on swirem, mowiacym o bombach prozniowych, sztucznej mgle i nie zatrudnia ekspertow, ktorzy maja doswiadczenie z lotnictwem takie ,ze w mlodosci sklejali modele. Jesli faktycznie jest on swierem a to co mowi o prokuratorach, tusku, wojskowych itd sa oszczerstwami - dlaczego nie siedzi dawno w wiezieniu ? Pragne zauwazyc ,ze jesli ma dowody to je przedstawia i mowi o niektorych sprawach jasno i czytelnie, jesli natomiast ma hipoteze, to mowi ,ze dowodow niema i to tylko hipoteza. Czizas. TVN i inne gowna tak wam mozgi wypraly ,ze tak samo reagujecie na Korwina jak i Macierewicza - diagnoza swir. Jeszcze inni na Antka mowia swir, bo Korwin tak o nim mowi. Zadnych dowodow by "Zmierzdzyc" Antka tylko stwierdzenie - w jego oczach widac szalenstwo. Ja nie twierdze ,ze byl zamach ale ciekawi mnie dlaczego dowody sa niszczone? znikaja plyty DVD ze zdjeciami, slady sa zacierane, i baaardzo duzo rzeczy wyglada groteskowo. Dlaczego prokuratura zachowuje sie jak dawno dawno temu w Katyniu - polacy sami sie zastrzelili, a jesli nie to napewno zrobili to niemcy... Ja chcialbym sie tylko dowiedziec dlaczego prokuratura i politycy PO tak matacza w tej sprawie...
Zgłoś
Dranzes 2013-09-30, 8:16
slig01 napisał/a:

No nieźle. Sztaby wyborcze działają w najlepsze a osły wierzą, że na Sadolu to samą prawdę ludzie publikują. Wbijcie sobie do łbów, że na Sadolu i innych tego typu wszelkiej maści polityczne wstawki dodają ludzie odpowiedzialni za kampanie polityczne albo firmy przez nich wynajęte.

Tak, ja pracuję dla PO za kilo szczawiu za miesiąc.
Zgłoś
werther 2013-09-30, 8:23 4
Pącki napisał/a:

Ludzie! Proszę, znajdźcie mi go po IP.....

Chcesz mu DoSa posłać? ale ty to zły jesteś...
Zgłoś
TRQPL 2013-09-30, 9:22
Przypadek??? Nie sądzę.

Zgłoś
!Timon 2013-09-30, 10:22 7
A Papałę zabił przypadkowy złodziej samochodów który połaszczył się na jego lanosa. Tak bardzo wkręcił go ten lanos, że postanowił zajebać generała policji i z podniecenia zostawił to auto.

Awionetka pod warszawą ŚCINA stalową latarnię ale duży samolot pasażerski rozlatuje się na kawałki po zawadzeniu o szczyt drzewa. Rozjebał się inny tupolev w lesie - większość osób przeżyła, tutaj kwestionują, że ktokolwiek jeszcze żył na miejscu katastrofy.
Seems legit.
Zgłoś
mare30ks 2013-09-30, 10:25 7
sauerps napisał/a:

wolę anie z zespołem macierewicza niż komorowskiego z zespołem tuska

no to masz fajne rozeznanie w polityce, zupelnie jakbys wybieral miedzy kila a rzerzaczka
Zgłoś
Zofar 2013-09-30, 11:37 1
@Kawal-chama powiem Tak , nie popieram Twojej wypowiedzi ale z jednym musimy sie zgodzić wszyscy Każdy miał swoją szanse i żadne ugrupowanie tak naprawdę nie spełniło swoich obietnic . Problem w tym kraju jest taki że nie ma alternatywy dla tych wszystkich dziadów których mordy widzimy codziennie a oni nas olewają To są ignoranci tacy sami jak cały kler ktory niby w polityke się nie wtrąca ale moim zdaniem ksiądz taki sam jak polityk _ wychodzi na scene i pięknie śpiewa ale Huj z tego wynika
Zgłoś
pisage 2013-09-30, 13:38 1
!Timon napisał/a:

A Papałę zabił przypadkowy złodziej samochodów który połaszczył się na jego lanosa. Tak bardzo wkręcił go ten lanos, że postanowił zajebać generała policji i z podniecenia zostawił to auto.

Awionetka pod warszawą ŚCINA stalową latarnię ale duży samolot pasażerski rozlatuje się na kawałki po zawadzeniu o szczyt drzewa. Rozjebał się inny tupolev w lesie - większość osób przeżyła, tutaj kwestionują, że ktokolwiek jeszcze żył na miejscu katastrofy.
Seems legit.

O Papale nie wypowiadam się. Ta sprawa jest tak dziadowsko prowadzona, że nigdy nie dowiemy się jak było naprawdę.
Co do samolotów: pomyśl zanim coś napiszesz. Awionetka przy prędkości 100 km/h trafiła w ziemię i sunąc zgięła blaszaną latarnię.
W Rosji w las wjechał Tupolew 204, czyli większa i mocniejsza konstrukcja.
Natomiast w Smoleńsku Tu-154 mając na liczniku 250 km/h próbował oddalić się od ziemi na pełnym ciągu.
Widzisz różnice?
Zgłoś
!Timon 2013-09-30, 14:10 1
@pisage

Nie jestem "wyznawcą" zamachu. Uważam tylko, że całe śledztwo zostało przeprowadzone na odpierdol czy raczej ktoś coś chciał zatuszować. Niekoniecznie zamach - może coś spierdolili nieumyślnie na przeglądach w Rosji i chcieli to ukryć?
Z drugiej strony jeśli do rządowego samolotu kanclerz Niemiec wlazł zupełny random, nawet tam nie pracujący i siedział w nim 2 godziny to tym bardziej za możliwe uważam to w Polsce gdzie wszyscy mają więcej luzu. Sekielski wniósł bombę do sejmu - zatem gdzie jest problem w tym, żeby jakiś BOR-owik podmienił np. gaśnicę w samolocie? [JEŚLI to byłby zamach].

Jakby chcieli ustalić przyczynę katastrofy to powołaliby komisję NATOwską, spakowali wrak samolotu i grzebali tam w ziemi przez 3 miesiące. No ale nie chcieli dlatego teraz nawet teoria z UFO znajdzie jakieś logiczne umocowanie.
Zgłoś
p................a 2013-09-30, 14:37 2
Macierewicz to jeden z najbardziej inteligentnych osób w Sejmie. Kto uważa inaczej, to został poddany skutecznej nagonce i ogłupieniu przez media i peło.
Zgłoś
czeski 2013-09-30, 16:04 2
Pącki napisał/a:

Ludzie! Proszę, znajdźcie mi go po IP.....

i co mu zrobisz? Napinaczu.

Na ulicy też tak fikasz?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem