Jak dla mnie jeden z najlepszych animacji SF jakie miałem okazję oglądać Stworzony przez kilku profesjonalnych animatorów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ciekawe w jakim programie to zrobili, wie ktos? Pivota ogarniam, ale raczyej nikt by sie w tym az tyle nie bawił.
Dzień z życia Chucka N.
Za pedalski numetal piwa nie ma...
thewhitestar, myślisz że to ja wybierałem kawałek? Ciekawe że oczerniasz całą animację przez jedną piosenkę. Mam sugestię, wycisz głos w tym filmie i odpal swojego ukochanego Slayera, bo pewnie go uwielbiasz ( sam też nie mam nic przeciwko niemu, ale na litość... )
Tu macie prawdziwego mistrza
Profesjonalni animatorzy interesujący się animacją stick. Może wolisz tak?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów