Koledze się nudziło na lekcji...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Na poczatku myslalem, ze idzie z kutasem w lapie go zerznac...
Dlaczego pan z KKK wygląda jak zmutowany grzyb?
e tam
remi1982 napisał/a:
Przyjrzyjmy się nagraniu klatka po klatce. Osobnik w białym kostiumie odchodząc zostawia narzędzie zbrodni. W tym momencie możemy zobaczyć jego czarną dłoń. Zapewne jest to murzyńska prowokacja i spisek, mający powielać schematy, jakoby to biali w prześcieradłach mordowali czarnych.
Murzyni mają od spodu białe dłonie.
Ok sprostowanie na życzenie autora, przedmiot to laboratoria z "Fizyki i animacji w grafice komputerowej", pierwsze zadanie było wykonać animację postaci gnającej za piłką i kolega stworzył murzyna, drugie zadanie to była dowolna animacja więc postanowił go uśmiercić...
P.S Mina prowadzącego na prezentacji wyników prac bezcenna...
P.S Mina prowadzącego na prezentacji wyników prac bezcenna...
remi1982 napisał/a:
Przyjrzyjmy się nagraniu klatka po klatce. Osobnik w białym kostiumie odchodząc zostawia narzędzie zbrodni. W tym momencie możemy zobaczyć jego czarną dłoń. Zapewne jest to murzyńska prowokacja i spisek, mający powielać schematy, jakoby to biali w prześcieradłach mordowali czarnych.
Muszę obalić Twoją teorię. Ja bym powiedział, że ten nóż był po prostu umazany w gównie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów