📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nygas232 napisał/a:
Ta, profeska. Masz wąską skalę. Co powiesz o tym w takim razie:
To coś co wstawiłeś jest nudne, głupie i nie wiadomo o co w tym chodzi, a to, że ma dobrą grafikę nie znaczy, że jest lepszą animacją.
Ta przynajmniej jest ciekawa i można obejrzeć od początku do końca z zainteresowaniem. A tą co Ty wstawiłeś przewijałem kilka razy bo była najzwyczajniej nudna.
zajebiste, widac ze koles ma talent, oby tak dalej
Szywski_Snb napisał/a:
To coś co wstawiłeś jest nudne, głupie i nie wiadomo o co w tym chodzi, a to, że ma dobrą grafikę nie znaczy, że jest lepszą animacją.
Ta przynajmniej jest ciekawa i można obejrzeć od początku do końca z zainteresowaniem. A tą co Ty wstawiłeś przewijałem kilka razy bo była najzwyczajniej nudna.
Zabij się, Katedra to dzieło sztuki zrobione kiedy takie animacje w 3D to był kosmos (1998 chyba) przez Polaka, nominowane do oskara.
A z drugiej strony to jest zupełnie inna szkoła od tego filmiku także nie ma co porównywać
Ktokolwiek nominował Katedrę do Oscara nie czytał opowiadania Dukaja i nie czuł zażenowania, że Bagiński przedstawił tylko malutki fragment świata z opowiadania... W opowiadaniu chodzi o kosmonautów, jeden się "zaraża" Katedrą i nie może jej opuścić, bo jego ciało inaczej nie wytrzymuje. Ogólnie hard science fiction, czyli sci-fi z wytłumaczeniami na wysokim poziomie, a nie tanie fantasy jak w tym brzydkim gównie z fabułą dla idiotów! Bagiński umie robić coś z rozmachem, ale za chuja nie jest w stanie wczuć się w klimat. IMO np. trailer do wiedźmina 1 też spieprzył.
A kreseczki wymagają o wieeelee mniej pracy, w 3D trudności rosną logarytmicznie. Inny gatunek. Jak dla mnie śmieszny, ale na pewno nie porywający
A kreseczki wymagają o wieeelee mniej pracy, w 3D trudności rosną logarytmicznie. Inny gatunek. Jak dla mnie śmieszny, ale na pewno nie porywający
Jeszcze wracając do tego co wrzucił @Nygas - katedra jest świetna, z tego co pamiętam top100 na filmwebie, byłem pod wrażeniem jak pierwszy raz ją zobaczyłem
Jeżeli to kogoś zainteresuje, to nowa ekranizacja Wiedźmina została podjęta i "sprzedana" Bagińskiemu (od wyżej wymienionej Katedry). Spójrzcie na animacje i spodziewajcie się równie pięknych obrazów w świecie który pewnie wielu z nas zna, uwielbia czy też podziwia. Wyrażanie ekspresji, efektów w walce czy "mocy nadprzyrodzonych" w animacji ma swój urok i nie ma czegoś jak "za dużo efektów specjalnych/za mało"... Bo sama animacja jest jednym wielkim efektem specjalnym. Spodziewam się czegoś na miarę Final Fantasy: Wojna Dusz. Mam nadzieję, że Polak zabłyśnie w świecie dzięki tak rozpoznawalnemu zbiorowi opowiadań jakim są księgi wiedźmińskie.
ktoś może spróbować swoich sił, ale nic szczególnego
giercownia.pl/gra/9286/animator_vs_animation_game_special_edition/
giercownia.pl/gra/9286/animator_vs_animation_game_special_edition/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów