Wersja flash (zapętlona) dla fanów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Ostatnio na stronie sporo rzeczy z Japonii sie pojawia, np.: Mangi, Anime wiec wstawiam cos dla calego grona Haterów Japonii i Anime
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up, musisz wykupić specjalną rangę "człowiek ogarnięty" i wtedy już można wklejać.
Vertig napisał/a:
Kurwa, za anime powinien być ban i chuj w dupę - ustawowo.
Do tego zapędy urzędnicze, na stos chuju.
za co niby warn dla tego typa? kurde kiedy nie widze ten obrazek i jakis opis do niego w komentarzu micha mi sie cieszy a tu warny lecą. to co śmieszne jest negowane a to co debilne wypychane .
ellsworth napisał/a:
@up No to chyba wygrałeś nagrodę, o której wspominała marna Możesz mieć tylko nadzieję, że nie dostaniesz za każdy taki obrazek, który wrzuciłeś, a jak widzę ostatnio sadziłeś je wręcz taśmowo
wiesz, robię to co lubię Anime nie lubie
@ Gogul
Ja lubię anime, ale jak widzę ten obrazek, to również mnie rozpierdala Poza tym, sama uważam jaranie się Japonią (Japońcami) za idiotyzm i pedalstwo. Anime/manga to jedyne, co przypadło mi do gustu od skośnookich. Reszta jest albo pojebana, albo pedalska.
Ja lubię anime, ale jak widzę ten obrazek, to również mnie rozpierdala Poza tym, sama uważam jaranie się Japonią (Japońcami) za idiotyzm i pedalstwo. Anime/manga to jedyne, co przypadło mi do gustu od skośnookich. Reszta jest albo pojebana, albo pedalska.
Ogólnie to jak ktoś ma obrazek który jebie japonią w awatarze i sadzi warny, to coś jest nie tak Postawa godna upartego dziecka "manga i anime jest zajebiste i chuj mnie obchodzi co ty o tym sadzisz, jest zajebiste i tyle" A dodam coś od siebie, manga i anime to chuj i pedał i tyle !
ViruSex napisał/a:
@ Gogul
Myślę tak samo. Chcesz się ?
Vertig napisał/a:
A za pierdolenie bez ozeznania tematu zawieszenie konta for ever. Kazdy ma inne gusta a o gustach sie nie rozmawia.Kurwa, za anime powinien być ban i chuj w dupę - ustawowo.
xarkons napisał/a:
A za pierdolenie bez ozeznania tematu zawieszenie konta for ever. Kazdy ma inne gusta a o gustach sie nie rozmawia.
Już nie pierdol, 80% rozmów w necie dotyczy gustów właśnie.
@up 4 warny sie należą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów