📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
@kietong to jak będzie mało inteligentna to ci obiad przypali
taaa, najwyżej ją kasjerka wychuja przy wydawaniu reszty za mrożone pierogi "wyprodukowano dla biedronka"
ale z was hieny, dziewczyna ma dopiero 18 lat wiec czego od niej oczekujecie? Mi sie bardzo podoba to ze jest taka skromna i nie idzie z duchem czasow i nie sciga sie z kolezankami ktora opierdoli wiecej kutasow. Nie oczekujcie ze w tym wieku bedzie elokwentna i "ą" "ę"
szkoda jej, pewnie ktoś ją wyrucha obiecując sesje w jakimś chujowym tygodniku, dziewczyna się załamie, ludzie, znajomi odwrócą sie od niej, depresja + 40 kg do wagi i tyle ze wspomnień o "szołbiznesie"
płaczę jak to oglądam... płaczę ponieważ nie wiem jak to możliwe że kobieta może być tak głupia, nawet w wieku 18 lat trzeba coś sobą reprezentować!
Ma ktoś jej numer tel?
Na wiosnę będę budował garaż, to pustaki się przydadzą. Może zaprosi koleżanki
Na wiosnę będę budował garaż, to pustaki się przydadzą. Może zaprosi koleżanki
Wymiotuję śmiechem jak to zalosne dziewczątko widzę hehehehehehehehe lol XD
siostra Lecha Rocha Pawlaka z Opola. Dwa zwoje w mózgu mniej i będzie myjąc podgłogę piła wodę z wiadra. Jakby tego było mało to jeszcze Migne po zabawie szlifierką kątową i Jacyków co się tylko do gazu nadaje. Większego gówna się nie dało na stronę wrzucić. Proszę usuńcie to bo ludziom to robi z mózgu budyń.
Tępych kurew promocji ciąg dalszy...
Obejrzałem jakoś do końca. Wniosek: zajebałbym ją szpadlem bez mrugnięcia okiem, gdyby tylko ubój tępych szmat był legalny.
Obejrzałem jakoś do końca. Wniosek: zajebałbym ją szpadlem bez mrugnięcia okiem, gdyby tylko ubój tępych szmat był legalny.
Mózg mi krwawi, jak jej słucham.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów