Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Występuje jakaś nagość czy nie warto tracić 5 minut życia?
Dali Ci bana na redtube?
Edit:
O, sadol sam się cenzuruje, do czego to doszlo? ;(
O, sadol sam się cenzuruje, do czego to doszlo? ;(
Chyba mamusia włączyła Tobie cenzurę w profilu.
Kurwa maĆ, tępa cipo edukowana na Ukrainie
W tym docinku też płacze i rozpierdala sesje ładnej dupie : (
zaraz to obadam
Dam ci piwo
Dzięki.
No cóż widzę, że jesteś takim sieciowym cwaniaczkiem uważającym się za inteligentnego i zabawnego. Zresztą nick zobowiązuje...
Nie będę cię obrażać choć za takie teksty kierowane do mnie "w realu" byś w cymbał zarobił.
Hehe, sam jesteś internetowy cwaniak i udowadniasz to powyższym zdaniem. Brakuje ci argumentów lub bystrości umysłu i już wyjeżdżasz z biciem się.
Chodzi mi o jej zachowanie. Albo jesteś tak pusty, że nie potrafisz pojąć sensu krótkiego zdania, albo liczysz na kratę browarów i próbujesz być dowciapny...
No wygląda na to, że było to dowciapne bo dostałem 2 piwka, a Ty jedno zniewieściały pederasto zagorzały fanatyk Jacykowa !!!!!!!
Nie broń go
PS sorka wiem mysle szybciej niz pisze ale taki juz zemnie zimnyy dran
Kurwa wstyd na całą Polskę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów