18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
J................V 2014-03-23, 1:32 4
Teraz Twój Ruch
Zgłoś
dorian7171 2014-03-23, 9:39 8
Zgłoś
ulifont 2014-03-23, 10:02 1
odpierdolcie się od Pani Groddzkiej, ja ją bardzo szanuję, a Bęgowski to przeszłość kiedy wy się kurwa nauczycie. Świetnym politykiem jest i tu nie ma dwóch zdań, jeśli Pani czyta te podłe komentarze to proszę się nie przejmować tym ich szowinistycznym pieprzeniem jest z Panią całym sercem.

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
yava1111 2014-03-23, 10:09 5
ulifont napisał/a:

odpierdolcie się od Pani Groddzkiej, ja ją bardzo szanuję, a Bęgowski to przeszłość kiedy wy się kurwa nauczycie. Świetnym politykiem jest i tu nie ma dwóch zdań, jeśli Pani czyta te podłe komentarze to proszę się nie przejmować tym ich szowinistycznym pieprzeniem jest z Panią całym sercem.

I odbytem?

"By uczynić z ludzi niewolników, należy im wmówić, że wszystkie problemy, to problemy społeczne"
-Nicolas Gomez Davilla
Zgłoś
adamko 2014-03-23, 10:54 1
Jak na osobę, która całe życie czuła się kobietą, zapuszczał sobie całkiem męską brodę w młodości, która nawet mi jako stuprocentowemu facetowi by przeszkadzała
Zgłoś
Vicek0 2014-03-23, 11:00
Przeczytałem Krzysztofa BongMana Bęgowskiego :O
Zgłoś
AleMasakra 2014-03-23, 11:09 1
ulifont napisał/a:

Naprawdę myślisz że wystarczy nafaszerować się hormonami i zmienić dane personalne żeby wymazać swoją przeszłość?
Zgłoś
technik_oskar 2014-03-23, 11:26
ojciec pułkownik to nie mieli jak naprostować chłopa w wojsku
Zgłoś
Longhorn 2014-03-23, 11:27
Przyszło mi na myśl rozmowa jaka mogła by się wywiązać.

A - Anna
K - ktoś

K - A kim Pan w ogóle jest
A - Pani
K - Nie, no bez jaj ...
Zgłoś
epilebzj 2014-03-23, 11:38
O kurde ale wielkie to to
Zgłoś
ulifont 2014-03-23, 12:16
yava1111,AleMasakra
no co wy chcecie dobra sucz to ją bronię

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
pusolka 2014-03-23, 12:18 2
AleMasakra napisał/a:

Naprawdę myślisz że wystarczy nafaszerować się hormonami i zmienić dane personalne żeby wymazać swoją przeszłość?

W dupie mam przeszlosc prywatna politykow. Mnie interesuje przyszlosc polityczna Kraju. Jezeli z akcentem na jezeli zna sie na swojej pracy to jak dla mnie moze sobie nawet pierdolnac kutasa na czole
Zgłoś
Camillio 2014-03-23, 14:43
Przeczytałem: Krzysztof Bongman Bęgowski
Zgłoś
yava1111 2014-03-23, 17:03 1
ulifont twoja choroba twoja sprawa.

"By uczynić z ludzi niewolników, należy im wmówić, że wszystkie problemy, to problemy społeczne"
-Nicolas Gomez Davilla
Zgłoś
ulifont 2014-03-23, 17:14
yava1111
ty mnie i Panią Anię obrażasz,ale to ona udowodni świaatu i zostanie premierem,zobaczycie. Twój Ruch, Nasza Sprawa

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów