📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Baronessa, co ty na to?
Polecimy klasyczkiem, dla równowagi ciała...
Karmił by i jebał. Na zmianę...
Jesteście ochydni! Jak pisze na tele to są bardzo ma pl e litery i kurwa nie wiem co piszę ,zróbcie chociaż tak by pijany człowiek mógł coś napisać !! Kurwa bądźmy ludźmi (trans jak zwykle się wpierdala w moje życie!!!!
Ta jedna w kremowych gaciach ma ujebane gacie tfu anoteksja I brak higieny
sadolkaniesadol napisał/a:
Ekstremalne wychudzenie spowodowane anoreksja
następnym razem pikselizuj przyzwoicie, ostatni raz po tobie poprawiam!
Co za debil pisał ten opis xD ekstremalne wychudzenie to jest anoreksja. To tak jakbys napisal, ze anoreksja jest spowodowana anoreksją xD
I teraz drodzy panowie, wyobraźcie sobie jej cipkę. Zero bułeczki bo mięśni i tłuszczu brak. Po prostu dziura i ewentualne dzyndzle. A w dziurze też mięśni za bardzo nie będzie, po prostu tunel. Więc niech upadnie w końcu mit o tym, że szczupłe mają ciasne dziurki a te z mega pierdziawą są luźne. To zależy od stanu mięśni. I ta zbyt gruba, zapuszczona będzie miała tłustą jaskinię, i ta zbyt chuda będzie miała po prostu dziurę, między nogami bez żadnych "poduszeczek" uciaśniających.
Dziękuję za uwagę.
Dziękuję za uwagę.
dżonyłojlker napisał/a:
Można jej w pupcię załadować, jest pewność, że siurek się nie ubrudzi.
Ja prdle xD wygląda na to, że na tym portalu ostały się same spermiarskie stuleje i inne krypto gejuchy... nie wspominając o tym, że na hardzie od co najmniej 2 lat nie było godnego filmu. Gratuluję spuerdolenia i nie pozdrawiam, nara
Jebalbym ją aż by trzeszczalo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów