Wiem, że nagrywane zapalniczką, ale tylko takie coś znalazłem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sedzia chyba z tego wszystkiego doznal szoku lub oslepl, zamiast przerwac odpowiednio wczesniej walke to stoi ciota i czeka na zbawienie...
#UP
głupcze, na tym właśnie polega piękno tego sportu, że nie przerywa się walki jak gościu ma zdarty naskórek, tylko walczy się do konca. Tak rodzą się mistrzowie. Ale wybaczam Ci bo gale oglądasz na Polsacie, a tam przerywa się jak gościu wystawi łeb za line.
głupcze, na tym właśnie polega piękno tego sportu, że nie przerywa się walki jak gościu ma zdarty naskórek, tylko walczy się do konca. Tak rodzą się mistrzowie. Ale wybaczam Ci bo gale oglądasz na Polsacie, a tam przerywa się jak gościu wystawi łeb za line.
To jest całe piękno tego sportu! Silne ciosy, mocne łokcie, krew, walka do upadłego! Lekarz pyta czy jest ok a zawodnik mimo że ledwo widzi to kiwa głową że tak! Bo wie po co walczy!!! O to chodzi! To chcemy oglądać!!!
Miejmy nadzieje że za jakiś czas zobaczymy Mameda w takiej walce i też dostarczy nam tyle emocji!!!
Piękna walka!
Miejmy nadzieje że za jakiś czas zobaczymy Mameda w takiej walce i też dostarczy nam tyle emocji!!!
Piękna walka!
@zeetox Dawno odkryłeś, że KSW to nie jest poważna organizacja ?
nvck napisał/a:
@Sir Cover
sam bym chciał zobaczyć go właśnie w UFC albo PRIDE
Nie ma już pride
Teraz nagle wszyscy się na MMA znają, a żaden z was pewnie nie wstał o tej 4:00 nie obejrzał tej gali. Ogólnie gala jak dla mnie z chuja pod tym względem, że wszystkie walki kończyły się szybko - ale to urok heavyweight. Poza tym naprawdę trzymała poziom.
Kto z kwejka, łapka w górę
@ wanderlei, KSW różni się od UFC, w UFC możesz używać łokci itd.
cala gale ogladalem na zywo, warto bylo, bo byla zajebista jednym slowem, nawet walki w undercardzie, tylko main event rozczarowal po calosci, no ale stalo sie to co wiekszosc przewidywala.
Tak się zastanawiam jak by któryś z tych zawodników wylądował w ringu z Najmanem chociaż na jedna rundę... Nareszcie może przestał by walczyć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów